Verhit sex wijd opengesperde kut

verhit sex wijd opengesperde kut

Ze horen haar wat rommelen, elders in het huis. Ze horen kastdeuren open en dicht gaan. En dan ineens staat Nicole weer voor hun neus. Haar handen op haar rug, haar kruis nog steeds wit.

De meisjes schudden hun hoofd. De jongere zus weet nauwelijks wat ze voelt en betast de kunstpik vol nieuwsgierigheid. Ze voelt de eikel, de schacht en omvat hem vervolgens met heel haar hand. Zoiets kan ze toch nooit kwijt in dat nauwe kutje van haar.

Dan is Eva aan de beurt, en alsof het is afgesproken betast ze de vibrator op dezelfde manier als haar vriendin. En ook haar bekruipt dezelfde gedachte. Dat kan niet passen. Nicole kan maar met moeite haar lachen onderdrukken als ze de uitdrukkingen ziet op de twee jonge gezichtjes. Doe je ogen maar weer open en scheer me nu eindelijk eens. Een knakworst kenden ze, maar een vibrator hadden ze nog nooit live gezien.

Dit ding is van Alana's moeder? Doet die nog aan seks dan? Nicole schiet in de lach. Ik eerst ook niet, maar ik heb haar er een keer mee bezig gezien en ik kan je zeggen, dat was een bloedgeil gezicht. Ik gebruik 'm ook wel eens stiekem en dat is dubbel opwindend. Omdat het een erg lekker gevoel is en omdat het stiekem moet.

Nicole ziet haar twijfel. Dat doet toch zeer? Hij past echt wel en het doet geen zeer, in tegendeel. Alana als je nu een beetje opschiet met scheren, dan zal ik het laten zien. Ze is bloedzenuwachtig, maar concentreert zich op het nauwkeurige werkje.

Eerst legt ze Nicoles schaamlippen bloot, met grote precisie en uiterste voorzichtigheid, daarna richt ze haar aandacht op de schaamheuvel. De rest er omheen moet weg. Nicole wordt steeds natter van de sensatie van het scheermes rond haar kut. Ze is geil, bloedgeil en kan bijna niet wachten om haar vibratorkunsten te vertonen.

Weer zijn de vriendinnen net stomheid geslagen. Die zien die moeder nu toch door heel andere ogen, dat is geen degelijke vrouw of een zorgzame moeder, dat is een geil beest. Nicole pakt de vibrator uit Eva's handen. Een zacht gebrom vult de badkamer. De meisjes pakken de staaf beet en voelen er de trillingen doorheen gaan. Nicole trekt hem terug en begint ermee tussen haar dijen te wrijven.

De trillingen doen haar klitje bijna exploderen. Ze moet snel gaan zitten op de badrand. Ze doet haar benen wijd en spreidt met de wijs- en middelvinger van haar linkerhand haar schaamlippen. Met haar rechterhand brengt ze voorzichtig, maar doelbewust de zoemende staaf in haar soppende grotje. De vriendinnen zien met enige verbijstering hoe de, in hun ogen gigantische vibrator bijna in zijn geheel in Nicoles kut verdwijnt.

Zo op het eerste gezicht zag haar poes er toch niet naar uit dat hij die massieve staaf in z'n geheel zou kunnen opslokken. Het gezoem wordt gedempt door de alles opslokkende schaamlippen.

Nicole heeft even geen aandacht meer voor de twee toeschouwers. Met haar linker wijsvinger masseert ze haar clitoris, terwijl ze met haar rechterhand de vibrator beweegt. De komt weer bijna helemaal naar buiten en gaat weer snel naar binnen. Binnen de kortste keren stampt ze zichzelf naar een hoogtepunt. De vibrator gaat hard op en neer, kut in kut uit. Met een wilde kreun komt Nicole klaar, de vibrator in haar kut persend alsof hij er helemaal in moet en nooit meer uit mag komen.

Gebiologeerd kijken Alana en Eva toe, ongemerkt zachtjes hun eigen kutjes masserend. Nicole komt langzaam weer terug op de wereld en ziet dan met enige trots hoe haar demonstratie de vriendinnen opwindt.

Behoedzaam haalt ze de vibrator, die nu helemaal glimt van haar vocht, uit haar kutje en ruikt er even aan. Haar eigen lucht vindt ze elke keer weer heerlijk, zachtzurig, geil. Ze laat haar tong langs de vibrator glijden. Hij smaakt zoals-ie ruikt. Dan kijkt ze nog eens naar het scheerresultaat en bewondert haar gladde kutje. Het kleine toefje haar maakt het nog geiler dan ze had gehoopt.

Eva kan bijna niet meer wachten. Nicole geeft de vibrator aan Alana en neemt de scheerkwast ter hand. Knippen, scheren, wassen watergolven? Nicole gaat aan het werk en Alana staat wat onwennig met de vibrator in haar hand. Die zou ze wat graag in haar schoot willen voelen, maar er is iets wat haar tegenhoudt. Alana doet het en ervaart direct de trillingen die langs haar schaamlippen een weg zoeken naar haar clitoris.

Jezus wat is dat een zalig gevoel. Binnen de kortste keren is ze zijknat en staat ze op springen. Zoiets heftigs heeft ze nog nooit gevoeld. Even twijfelt Alana en schudt dan haar hoofd. Ook zij wil zich niet door zo'n plastic staaf van haar vlies ontdoen. Wel wil ze dezelfde roes ervaren, die Alana net heeft doorgemaakt. Als Nicole met een 'klaar' aangeeft dat ook Eva's kutje weer maagdelijk glad is, pakt ze direct de vibrator en laat 'm ook langs haar gevoelige plekjes gaan. Ook zij heeft maar een korte tijd nodig om te exploderen.

De vraag stellen, is hem beantwoorden, zo ziet ze aan de verhitte gezichten van de twee tieners. Het antwoord wordt geluidloos gegeven. Neuken, ontmaagd worden, nu, vannacht nog? Ze moeten even aan het idee wennen, maar de geilheid doet hen snel besluiten: Alana en Eva reppen zich naar Alana's slaapkamer en duiken in de kast, op zoek naar iets 'passends'. Ze besluiten beiden een slipje en een T-shirt aan te trekken en staan al snel weer naast Nicole - die net de telefoon heeft neergelegd en inmiddels ook haar sexy-lingerie weer aan heeft - in de woonkamer.

Ook dat drietal heeft meerder malen onderdeel van hun fantasieën uitgemaakt. We zullen ze uitputten en leegwringen", lacht Nicole, ,,deze nacht zul je je nog lang herinneren. Nicole loopt naar de deur en laat de drie bronstige hengsten binnen. Hij had een wilde party verwacht, want dat had Nicole hem voorgespiegeld. In plaats van een swingend feest ziet hij een sexy geklede Nicole en twee bedeesde tiernermeisjes.

We gaan beesten, want we zijn ontzettend geil en hopen dat jullie dat ook zijn. Dit overtreft hun stoutste verwachtingen. Ze kunnen nauwelijks hun ogen van de drie meiden afhouden. Binnen de kortste keren staat het drietal alleen nog in hun onderbroek. Het stadium van knakworst hebben ze al achter zich gelaten, zo constateren de meisjes als ze de gespannen onderbroeken zien.

En verder is iedereen van iedereen, okay? Enigszins zenuwachtig wachten de vriendinnen af wat gaat gebeuren. Een beetje geknuffeld en gezoend hebben ze wel, maar dit gaat toch wat verder. Met een schuin oog kijken ze naar Nicole, die helemaal in beslag wordt genomen door Kees. Zijn hand streelt een borst, terwijl hun lippen elkaar gretig zoeken.

Nicole is voor geen kleintje vervaard, zien de meisjes. Zonder dralen gaat haar hand naar Henks onderbroek en omklemt diens stramme paal door de stof heen. Voor Henk is dit het teken om zijn hand ook naar lager regionen te laten afdalen.

Linea recta verdwijnt die in Nicoles slip en begint omslachtig haar kut te strelen. Dan hebben de meisjes geen tijd en oog meer voor Nicoles lichaam. Alana voelt hoe Jans hand zich op haar rechterborst vlijt. Haar tepel perst zich uit alle macht naar voren. Ze krijgt een wee gevoel in haar onderbuik, terwijl ze Jans kus hartstochtelijk beantwoordt. Jan wrijft en kneedt over haar borst. Ze wordt bloed- en bloegeil en laat haar hand naar Jans onderbroek zakken.

Daar voelt ze net zo'n paal als ze net in de badkamer nog in haar handen had. Maar deze voelt warmer aan, ook voelt ze het bloed door de aderen kloppen. Ze sopt in haar slipje en kan zich niet meer beheersen. Haar hand glijdt in Jans onderbroek en tast naar het levende vlees, dat ze ferm omknelt. Jans reactie komt meteen. Een zachte kreun wordt door haar kus gesmoord. Dan begint ze de kloppende lul te masseren. Niet te geloven, ze trekt een jongen af!

Henk heeft inmiddels Eva uitgekleed. Hij ziet haar pronte borstjes en omklemt een tepel met zijn lippen. Als hij ziet dat Eva helemaal kaalgeschoren is, valt hij direct aan op haar schaamlippen. Zijn lippen persen zich op haar lipjes. Eva's kut staat in vuur en vlam. Ze voelt hoe haar sappen naar haar schaamlippen golven.

Haar eerste orgasme in de mond van een jongen is een feit. Heftig kreunend komt ze klaar. Henk drinkt dat het een lieve lust is. Ook Jan en Kees hebben ontdekt dat de poesjes in hun handen geheel of nagenoeg onbehaard zijn en werpen zich met alle gretigheid op hun prooi. Een mooie, maagdelijke grot opent zich voor hun monden. Die moet getongd worden en heftig. Ze proeven het zoutige sap dat uit de kutjes stroomt. Dat is beter dan bier. Het duurt niet lang voordat Alana en Nicole klaarkomen.

De in hun lichaam opgebouwde spanning explodeert in hun liezen. Schokkend drukken ze hun kutjes vast tegen de monden van Jan en Kees. Die krijgen de volle lading.

De jongens weten niet wat hun overkomt. Ze hadden zich ingesteld op een beetje drinken en misschien een beetje zoenen en wriemelen, maar krijgen de geilste show van hun leven voorgeschoteld. Hun lullen staan op springen en dat voelen de meiden feilloos aan. Zonder enige gene nemen ze alledrie de voorgeschotelde worst in hun mond en beginnen de eikels met hun tong te bewerken.

Hier heb je geen les voor nodig, dat doe je intuïtief. Likken, zuigen - alsof de palen vacuüm moeten worden getrokken - sjorren. Zo'n knakworst willen ze elke dag wel. Binnen de kortste keren kunnen de jongens het niet meer ophouden en spuiten hun zaad in golven in de gulzige mondjes.

Wat niet in een keer kan worden ingeslikt, loopt langs de lippen over de kinnen van de meisjes, om vervolgens met een forse haal van de tong toch nog binnenboord gehaald te worden.

Hier mag niets van verloren gaan. Lekker, zacht, zoutig en ook kleverig. Alana en Eva hebben hun eerste lading sperma binnen. Dat smaakt naar meer, heel veel meer. Maar dat wist Nicole allang. Tevreden over haar koppelactiviteiten kijkt ze de vijf anderen een voor een aan. En bij ieder van hen ziet ze een tevreden glans in de ogen. Allemaal wel, vrijen is een dorstige bezigheid. Terwijl zij wat te drinken haalt in de keuken, laat de rest zich op de grond zakken. Eva en Alana zijn nog steeds opgewonden.

Het voorafje was al van grote kwaliteit, het hoofdgerecht moet dus wel iets heel bijzonders zijn. De jongens proberen een beetje op krachten komen, maar kunnen niet voorkomen dat hun stramme lullen toch iets van een knakworstje krijgen. Dat constateert ook Nicole als ze met de drankjes terugkomt.

Ze zal ze wel even helpen, want in haar liezen kolkt het nog steeds. Ook zij laat zich op de grond zakken, maar wel met haar kut voluit in het blikveld van iedereen. Terwijl ze haar lippen aan het glas zet, laat ze haar vrije hand naar haar kruis glijden en begint zichzelf verleidelijk te vingeren. Met grote halen glijden haar vingers langs haar schaamlippen, dan weer verdwijnt haar middelvinger speels in haar weer vochtige grotje.

Haar clitoris priemt smachtend naar buiten, als wil hij alledrie de jongenslullen lokken. Daar komt langzaam weer leven in. Dat zien ook Eva en Alana. Zij hebben genoeg gedronken en willen weer andere sappen proeven. Eva heeft nu haar aandacht verlegd naar Kees. Zij begint zachtjes diens zak te masseren en krijgt direct een reactie in de vorm van een zwellende pik. Alana heeft, zonder te spieken, hetzelfde effect bij Henk.

Beide meisjes hebben inmiddels de macht van hun warme monden over de jongenspikken ontdekt en voor ze het weten worden Henk en Kees weer naar hun volle glorie gepijpt. Jan lijkt er een beetje bekaaid af te komen, maar ook hij groeit weer als zijn hand zijn lid omvat en zijn ogen niet zijn los te scheuren van Nicoles vingerwerk. Eva is de eerste, die de grote stap durft te maken.

Zij manoeuvreert zich zo, dat haar smachtende kutje slechts op enkele centimeters is verwijderd van Kees' glanzende eikel. Ineens zijn alle ogen op hen gericht. Hier staat iets moois te gebeuren. Zachtjes duwt Kees zijn pik stukje bij beetje in Eva's kutje.

Even stokt het als Eva in een reactie haar spieren aantrekt. Het lijkt alsof ze zich bedenkt, maar als ze zich dan weer iets ontspant, drukt Kees zachtjes door. Een kleine weerstand nog, een pijnflits en dan zit de lul van Kees tot aan zijn zak in de warme, vochtige kloppende kut van Eva. Zo blijven ze stil tegen elkaar aanliggen. Het is gebeurd, Eva is de drempel over. Het verwachte pijnlijke bloedbad is uitgebleven. In plaats daarvan voelt zich vol, warm. Alsof het is afgesproeken zegt Alana: Nog wat onwennig, begint ze aan haar eerste taken.

Vandaag achter de bar, waar mark haar uitleg geeft over hoe alles werkt. Ze krijgt uitleg over de tafelnummers, hoe de tap te bedienen, en ook informatie over sommige stamgasten die de kroeg bezoeken. Achter de bar is het vrij krap, en regelmatig moeten mark en zij elkaar passeren, waarbij mark zo af en toe zijn handen op haar schouder of rond haar middel legt.

Josje voelt het niet eens en al naar gelang de dag en de avond volgen, wordt ze meer en meer ontspannen. Ze kletst vrolijk met de gasten, overwegend mannen, maar ook af en toe vrouwen die hun wijntje komen halen. Mark stelt haar op haar gemak, en ze wordt steeds vrolijker en handiger in haar taken. Tegen het einde van de avond loopt ze al zwierend met een blad tussen de tafels door, waarbij ze veel complimentjes krijgt van de gasten.

Hier en daar krijgt ze een drankje aangeboden, die ze met een brede glimlach afslaat. Als de avond erop zit, en josje haar fooi mag gaan tellen, komt mark bij haar staan, legt zijn handen om haar middeltje, en fluistert haar toe, dat haar eerste dag goed is verlopen. De volgende paar dagen gaan josje beter en beter af, en het lijkt alsof meer en meer mannen vaker komen. Ze krijgt wat meer reacties op haar kleding en haar mooie lijf en steeds vaker zijn er ook gasten die even haar schouder aantikken of een hand om gaar middel leggen om iets te bestellen.

Het gaat zo goed dat josje wordt gevraagd, om ook op de maandelijkse open avond te werken, waarbij de gasten, dan een eenmalig entree betalen en dan de hele avond worden voorzien van drankjes, snacks en ander lekkers. Het wordt extra betaald en dus heeft josje daar wel oren naar.

Op de bewuste avond, als josje zich meld om te werken, krijgt ze andere kleding aangereikt. Een kort zwart rokje, van zachte dunne elastische stof, wat strak om haar kontje zit en de platte buik boven haar schaamstreek accentueert, doordat de rok voor net iets naar beneden valt, met een rits aan de voorzijde. Haar naveltje is net zichtbaar. Een wit bloesje, van zacht T-shirt stof wijd vallend, en net iets korter dan haar gewone T-shirtje, met een 20 tal kleine knoopjes aan de voorkant. Haar gympies mag ze aanhouden evenals haat witte sokjes.

Een bh draagt josje niet, dus haar borstjes en tepeltjes tekenen zich goed af, door de dunne stof, die soepel om haar lijf valt. Mark zorgt voor de bar, krijgt ze te horen, en josje mag de gasten bedienen. Door de eenmalige entree, mogen de gasten bestellen wat ze willen, en zoveel ze willen. Ook moet josje af en toe met wat lekkers rond gaan, en de gasten mogen ook daarvan pakken wat en zoveel als ze willen.

Het mag hun vanavond aan niets ontbreken, krijgt ze te horen. Opgetogen en vrolijk gaat josje aan het werk en al gauw zijn alle tafels bezet.

Na dat alle gasten echt zijn gearriveerd, moet josje de voordeur sluiten, want vol is vol, hoort ze uit de mond van mark. De avond vordert, en er is een gezellige stemming. De muziek op de achtergrond, een zachte beat, het gelach van de mannen, en de drank maken dat josje zich meer en meer als een vis in het water gaat voelen. Hier en daar wordt haar gevraagd of ze een glaasje mee drinkt, en als ze netjes weigert, krijgt ze van mark nogmaals te horen dat het de gasten vanavond aan niets mag ontbreken en dat ze dus geen aangeboden drankjes mag weigeren.

Al gauw heeft ze op elk tafeltje wel een glaasje wijn staan, en toast en drinkt ze mee, als de mannen dat vragen. Wat later op de avond, als de drank bij haar en de mannen alles wat losser heeft gemaakt, en ze bij een van de tafeltjes staat, om daar weer een bestelling op te nemen, voelt ze een hand op haar blote buikje, en een hand op haar rug.

Een beetje verschrikt kijkt ze in de richting van de bar, en ziet mark knipogen naar haar ter geruststelling, dat hij het gezien heeft. De hand voelt warm en zacht, maar toch wat onwennig schrijft ze verder en bij de bar, een beetje beduusd van de aanraking, hoort ze voor een derdemaal mark zeggen, dat het de mannen aan niets mag ontbreken vanavond, en dat ze mogen pakken wat ze willen.

Josje knikt wat verlegen maar heeft de boodschap nu begrepen, stelt zich gerust dat mark erbij is en bedenkt zich ook dat de avond dubbel betaald wordt, en dat de fooi die ze krijgt, helemaal voor haar is. Weer terug bij de tafel, om de drankjes te serveren, voelt ze weer dezelfde paar handen, nu van achter haar, beiden op haar blote buikje.

Terwijl josje de drankjes voorovergebogen op de tafel plaatst, voelt ze ook dat de man zich tegen haar kontje aanduwt en zijn handen heel langzaam maar zeker naar boven glijden in de richting van haar borstjes.

Weerloos door het blad in haar handen, en met een schuin oog kijkend naar mark, laat ze de man begaan, terwijl hij nu haar borstjes onder haar T-shirtje omklemt. De mannen aan de tafel kijken haar genoeglijk en teder aan, verlegen kijkt josje terug, als ze voelt dat de man achter haar nu openlijk voor de tafel, zachtjes in haar tepeltjes begint te knijpen. Het laat josje niet onberoerd, en voelt aan haar kontje dat de man achter haar ook geniet van zijn aanraking.

Als ze klaar is met de tafel en weer rechtop staat en wil weglopen, houd de man haar tepeltjes stevig vast, om haar zo te gebieden te blijven staan. Josje volgt deze aanwijzing op waarna de handen, knoopje voor knoopje josjes T-shirtje open maken.

Verlegen, bang, onzeker, maar ook enigszins opgewonden, aanschouwt josje in de ogen van de mannen die naar haar kijken, dat haar borstjes worden ontbloot, ten overstaan van een heel café vol met mannenogen. Nu haar bloesje volledig is opengeknoopt, trekken de handen haar bloesje over haar ranke schouders naar achteren en laat dan de blouse op haar gebogen armen hangen. Zo, met haar borstjes ontbloot, loopt josje vol schaamte terug naar de bar. Markt kijkt haar nietszeggend aan, knipoogt, en glundert, als hij ziet, dat josje het hele café laat genieten van haar gewilligheid.

Met haar t-shirtje hangend op haar armen, moet josje zo weer de kroeg in om een andere bestelling op te nemen. Haar tepeltjes staan wat stijfhes naar voren door de koude wind die langs haar schuddende borstjes waait.

Af en toe is er een heer die even aan haar tepeltjes trekt, of haar borstjes even vast houd terwijl josje verder schrijft in haar bestelboekje. Ook bij een volgende tafel, komen twee handen van achter haar, om haar borstjes en tepeltjes te plagen en te strelen. Twee vingers proberen hoe ver josjes tepeltjes uitgerekt kunnen worden, en net als josje aan wil geven dat het nu pijn gaat doen, voelt ze twee andere handen, van een man die voor haar geknield is, die vanaf haar witte gympies, hun weg omhoog zoeken, om uiteindelijk onder haar rokje te eindigen.

Josje sluit haar oogjes als ze voelt hoe haar kontje en haar onderbuikje worden gestreeld, terwijl de twee vingers hun rollende en trekkende bewegingen blijven maken aan haar tepeltjes. Lichtjes voorovergebogen om haar tepeltjes te ontzien, voelt ze hoe haar slipje langs haar beentjes naar beneden wordt gerold. Terwijl haar tweede voet hetzelfde ondergaat, opent josje haar oogjes, tranen lopen over haar wangen, maar kan tegelijkertijd niet voorkomen dat ze zucht van opwinding, in een 8 tal ogen ziet, hoe opgewonden haar lijfje trilt.

Met twee voeten 60 cm uit elkaar voelt ze de twee krachtige handen hun weg weer zoeken naar de binnenkant van haar dijen, en ongewild, spreid josje haar beentjes wat verder, om haar verlangen om aangeraakt te worden te bekrachtigen. Ze voelt hoe vingers haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes beroeren. Dan, als op afspraak, trekken de handen zich terug, josje halfnaakt, in haar ontblote kontje en met de benen gespreid, achterlatend.

Een beetje natrillend, ontwaakt josje uit haar coconnetje, haar tepeltjes nog puntig vooruitstekend, komt ze in beweging om haar bestelling af te geven aan mark. Josje plaats haar gympies op de witte stippen voor tafel 8, en wijdbeens, haar voetjes een meter uit elkaar ondergaat ze de volgende vernedering. Een man voor haar geknield, begint de knoopjes van haar rokje open te maken en al na twee of drie tellen staat josje geheel naakt, wijdbeens, haar drankjes te serveren.

Haar kutlipjes glinsteren, haar schaamlippen staan door de houding wat uit elkaar, en om de drankjes op de tafel te zetten moet ze telkens ver voor over buigen. Bij het laatste pilsje wat ze neer zet, wordt haar pols vast gegrepen en het blad in haar andere hand wordt afgenomen, en worden haar handen wijd uiteen op de tafel gedrukt. Ze staat nu midden in de kroeg, het wordt stil als een man achter haar naderbij komt en haar kontje, haar billen en haar kutje uitvoerig onderzoekt.

Haar billetjes worden uiteen getrokken, haar kontgaatje onderzocht, waarna een gladde vinger binnendringt in haar. Ze voelt de vinger in en uit haar kontje bewegen, terwijl ze haar oogjes wil sluiten, om de andere mannen niet te laten zien dat ze het ondanks de vernederende houding ook lekker vindt. Als er hard aan haar tepeltjes wordt getrokken en haar oogjes open doet, krijgt ze te horen dat ze de mannen aan moet blijven kijken.

De vinger trekt zich terug en haar billetjes zoeken naar haar ontnomen genot. Dan voelt ze een eikel tegen haar kutje drukken, net genoeg dat haar schaamlipjes worden beroerd, maar niet diep genoeg om haar genot te verschaffen. Tevergeefs zoekt ze een manier om de penis te omsluiten, maar ze krijgt geen kans.

Nu bijna smekend kijkt ze haar gasten aan, om meer, maar weer laten ze haar zo staan. Ze voelt hoe de penis meer druk zet op haar schaamlipjes, en haar zuchten en open mondje verraden aan de mannen voor haar, dat ze verlangt naar meer. Terwijl vingers met haar tepeltjes beginnen te spelen, voelt ze de penis in haar vochtige kutje glijden.

Josje beweegt alles wat ze kan bewegen om haar genot te verhogen, als de man in een keer diep in haar stoot. Kreunend ondergaat ze de penetratie, voelt hoe zijn onderbuik tegen haar billetjes haar vooruit duwt, terwijl haar tepeltje nu weer tot het uiterste worden uitgerekt. De penis trekt zich uit haar, haar tepeltjes worden bevrijd, en de mannen gaan nu met elkaar verder alsof josje niet bestaat. Ze huilt zachtjes, een traan biggelt over haar wangen. Josje maakt zich los van de tafel, sluit haar beentjes, en loop terug naar de bar.

Daar krijgt ze van mark een volgende blad aangereikt, en weer terug de zaal in gestuurd. Zo blijft ze haar gasten bedienen, haar beentjes telkens op de witte vlakken, haar handjes op de tafel, voor overgebogen om de mannen hun drankjes te geven. Josje is nu helemaal naakt overgeleverd aan de steeds opwindender wordende mannen. Bij elke tafel zijn er wel handen die haar lijf beroeren, vingers die met haar tepeltjes spelen, vingers die in en uit haar kontje gaan, telkens andere vingers die met haar kutlipjes spelen, die daarna in haar mondje worden gestopt, alsof ze een man moet pijpen.

Ze laat als over zich heen komen, en wordt bij elke aanraking meer en meer opgewonden. Na een half uurtje, krijgt ze niet een blad met drank, maar een blad met allerlei riemen, touwen en banden aangereikt, die ze naar tafel 8 moet brengen.

Ook daar zet ze haar gympies weer op de witte vlakken, die nu nog verder uit elkaar lijken te liggen, en zet het blad op de tafel. Haar kutlipjes staan nu echt open, als haar wordt gevraagd om ook haar armen nu horizontaal te spreiden. Van alle kanten komen nu mannen aanlopen, en aan elk deel van haar lichaam voelt ze nu, dat er aan haar wordt gewerkt. Haar twee borstjes worden met touwen opgebonden, aan haar enkels en voeten worden banden vastgemaakt.

Een vinger gaat in en uit haar kontje terwijl twee handen haar billetjes insmeren met zachte olie. Om haar buik wordt een brede strakke band gegespt, die strakker en strakker wordt aangetrokken.

Haar onderbuikje bolt wat op, en door de strakker wordende band, gaat haar kutje nog iets verder open staan. Ze kan niet stil blijven staan met zoveel verschillende handen dat haar hele lijfje telkens een andere houding zoekt, om dan weer het genot proberen te verhogen of de pijn in haar tepeltjes probeert te vermijden.

Net voordat ze een blinddoek krijgt om gedaan ziet ze hoe de tafel voor haar wordt omgedraaid, waarbij in het midden onder de tafel en soort 5e poot zit, die naar de bovenkant toe de vorm krijgt van een grote penis, glad, gepolijst en glanzend van de olie.

Geblinddoekt, met gespreide armen en benen, wordt ze door wel 20 handen, over haar hele lijf liefdevol maar onherroepelijk opgetild. Ze voelt zich gedragen worden naar een andere plek in het café, en als de handen haar met gespreide beentjes laten zakken, voelt ze hoe ze haar met haar kontje op de houten eikel laten zakken.

Dan, zonder er iets aan te kunnen doen, voelt ze de houten penis in haar kontje naar binnen glijden, dieper en dieper. Ze gilt, ze schreeuwt, maar onverbiddelijk laten de handen haar verder zakken over de penis, tot haar voetjes de onderkant van de tafel raken.

Haar beentjes worden nog net iets verder uiteen getrokken, waarna ze aan haar enkelbanden vastgezet worden aan de rand van de tafel. Met haar armpjes gebeurt hetzelfde. Wijd uiteen horizontaal, worden ze uitgerekt totdat ze geen enkele beweging meer kan maken met haar armen. Ze voelt hoe haar opgebonden borstjes door twee tepelklemmetjes naar boven worden getrokken, totdat ze ook op die plek niets meer kan bewegen.

Volledig overgeleverd, bewegingsloos gemaakt, haar buikje volledig ingesnoerd, haar kutlipjes wijd uiteen, geblinddoekt, wacht josje gelaten wat ze met haar gaan doen. Met haar kontje diep over de houten penis heen geschoven, kan ze haar billetjes en bekken geen millimeter bewegen, als ze voelt hoe handen en vingers nu de binnen kant van haar benen en haar gevoelige openstaande kutje verkennen.

Zacht, onbedwingbaar, ongecontroleerd, worden haar intieme delen gestreeld, ze wil bewegen maar kan niets, ze ziet niets als een mond haar kreunen, hijgen en zuchten smoort met een innige tongzoen. Ze kan zich niet meer, als ze zou willen, tegen het blote mannenlijf aanduwen wat van achter tegen haar aan komt staan.

De vingers die met haar schaamlipjes spelen maken plaats voor een warme, zachte, vochtige mond, waarvan de tong zich nu overal en nergens in haar kutje beweegt. Josje wordt gek van zoveel aanrakingen.

.

The word milf gratis sex drenthe
verhit sex wijd opengesperde kut

Ze horen haar wat rommelen, elders in het huis. Ze horen kastdeuren open en dicht gaan. En dan ineens staat Nicole weer voor hun neus. Haar handen op haar rug, haar kruis nog steeds wit. De meisjes schudden hun hoofd.

De jongere zus weet nauwelijks wat ze voelt en betast de kunstpik vol nieuwsgierigheid. Ze voelt de eikel, de schacht en omvat hem vervolgens met heel haar hand. Zoiets kan ze toch nooit kwijt in dat nauwe kutje van haar. Dan is Eva aan de beurt, en alsof het is afgesproken betast ze de vibrator op dezelfde manier als haar vriendin.

En ook haar bekruipt dezelfde gedachte. Dat kan niet passen. Nicole kan maar met moeite haar lachen onderdrukken als ze de uitdrukkingen ziet op de twee jonge gezichtjes. Doe je ogen maar weer open en scheer me nu eindelijk eens. Een knakworst kenden ze, maar een vibrator hadden ze nog nooit live gezien. Dit ding is van Alana's moeder?

Doet die nog aan seks dan? Nicole schiet in de lach. Ik eerst ook niet, maar ik heb haar er een keer mee bezig gezien en ik kan je zeggen, dat was een bloedgeil gezicht. Ik gebruik 'm ook wel eens stiekem en dat is dubbel opwindend. Omdat het een erg lekker gevoel is en omdat het stiekem moet. Nicole ziet haar twijfel. Dat doet toch zeer? Hij past echt wel en het doet geen zeer, in tegendeel. Alana als je nu een beetje opschiet met scheren, dan zal ik het laten zien.

Ze is bloedzenuwachtig, maar concentreert zich op het nauwkeurige werkje. Eerst legt ze Nicoles schaamlippen bloot, met grote precisie en uiterste voorzichtigheid, daarna richt ze haar aandacht op de schaamheuvel.

De rest er omheen moet weg. Nicole wordt steeds natter van de sensatie van het scheermes rond haar kut. Ze is geil, bloedgeil en kan bijna niet wachten om haar vibratorkunsten te vertonen. Weer zijn de vriendinnen net stomheid geslagen. Die zien die moeder nu toch door heel andere ogen, dat is geen degelijke vrouw of een zorgzame moeder, dat is een geil beest.

Nicole pakt de vibrator uit Eva's handen. Een zacht gebrom vult de badkamer. De meisjes pakken de staaf beet en voelen er de trillingen doorheen gaan. Nicole trekt hem terug en begint ermee tussen haar dijen te wrijven. De trillingen doen haar klitje bijna exploderen. Ze moet snel gaan zitten op de badrand.

Ze doet haar benen wijd en spreidt met de wijs- en middelvinger van haar linkerhand haar schaamlippen. Met haar rechterhand brengt ze voorzichtig, maar doelbewust de zoemende staaf in haar soppende grotje. De vriendinnen zien met enige verbijstering hoe de, in hun ogen gigantische vibrator bijna in zijn geheel in Nicoles kut verdwijnt. Zo op het eerste gezicht zag haar poes er toch niet naar uit dat hij die massieve staaf in z'n geheel zou kunnen opslokken.

Het gezoem wordt gedempt door de alles opslokkende schaamlippen. Nicole heeft even geen aandacht meer voor de twee toeschouwers. Met haar linker wijsvinger masseert ze haar clitoris, terwijl ze met haar rechterhand de vibrator beweegt. De komt weer bijna helemaal naar buiten en gaat weer snel naar binnen.

Binnen de kortste keren stampt ze zichzelf naar een hoogtepunt. De vibrator gaat hard op en neer, kut in kut uit. Met een wilde kreun komt Nicole klaar, de vibrator in haar kut persend alsof hij er helemaal in moet en nooit meer uit mag komen. Gebiologeerd kijken Alana en Eva toe, ongemerkt zachtjes hun eigen kutjes masserend.

Nicole komt langzaam weer terug op de wereld en ziet dan met enige trots hoe haar demonstratie de vriendinnen opwindt. Behoedzaam haalt ze de vibrator, die nu helemaal glimt van haar vocht, uit haar kutje en ruikt er even aan. Haar eigen lucht vindt ze elke keer weer heerlijk, zachtzurig, geil. Ze laat haar tong langs de vibrator glijden. Hij smaakt zoals-ie ruikt. Dan kijkt ze nog eens naar het scheerresultaat en bewondert haar gladde kutje.

Het kleine toefje haar maakt het nog geiler dan ze had gehoopt. Eva kan bijna niet meer wachten. Nicole geeft de vibrator aan Alana en neemt de scheerkwast ter hand. Knippen, scheren, wassen watergolven? Nicole gaat aan het werk en Alana staat wat onwennig met de vibrator in haar hand. Die zou ze wat graag in haar schoot willen voelen, maar er is iets wat haar tegenhoudt. Alana doet het en ervaart direct de trillingen die langs haar schaamlippen een weg zoeken naar haar clitoris. Jezus wat is dat een zalig gevoel.

Binnen de kortste keren is ze zijknat en staat ze op springen. Zoiets heftigs heeft ze nog nooit gevoeld. Even twijfelt Alana en schudt dan haar hoofd. Ook zij wil zich niet door zo'n plastic staaf van haar vlies ontdoen. Wel wil ze dezelfde roes ervaren, die Alana net heeft doorgemaakt.

Als Nicole met een 'klaar' aangeeft dat ook Eva's kutje weer maagdelijk glad is, pakt ze direct de vibrator en laat 'm ook langs haar gevoelige plekjes gaan. Ook zij heeft maar een korte tijd nodig om te exploderen.

De vraag stellen, is hem beantwoorden, zo ziet ze aan de verhitte gezichten van de twee tieners. Het antwoord wordt geluidloos gegeven. Neuken, ontmaagd worden, nu, vannacht nog?

Ze moeten even aan het idee wennen, maar de geilheid doet hen snel besluiten: Alana en Eva reppen zich naar Alana's slaapkamer en duiken in de kast, op zoek naar iets 'passends'. Ze besluiten beiden een slipje en een T-shirt aan te trekken en staan al snel weer naast Nicole - die net de telefoon heeft neergelegd en inmiddels ook haar sexy-lingerie weer aan heeft - in de woonkamer. Ook dat drietal heeft meerder malen onderdeel van hun fantasieën uitgemaakt.

We zullen ze uitputten en leegwringen", lacht Nicole, ,,deze nacht zul je je nog lang herinneren. Nicole loopt naar de deur en laat de drie bronstige hengsten binnen. Hij had een wilde party verwacht, want dat had Nicole hem voorgespiegeld. In plaats van een swingend feest ziet hij een sexy geklede Nicole en twee bedeesde tiernermeisjes.

We gaan beesten, want we zijn ontzettend geil en hopen dat jullie dat ook zijn. Dit overtreft hun stoutste verwachtingen. Ze kunnen nauwelijks hun ogen van de drie meiden afhouden.

Binnen de kortste keren staat het drietal alleen nog in hun onderbroek. Het stadium van knakworst hebben ze al achter zich gelaten, zo constateren de meisjes als ze de gespannen onderbroeken zien. En verder is iedereen van iedereen, okay? Enigszins zenuwachtig wachten de vriendinnen af wat gaat gebeuren. Een beetje geknuffeld en gezoend hebben ze wel, maar dit gaat toch wat verder. Met een schuin oog kijken ze naar Nicole, die helemaal in beslag wordt genomen door Kees.

Zijn hand streelt een borst, terwijl hun lippen elkaar gretig zoeken. Nicole is voor geen kleintje vervaard, zien de meisjes. Zonder dralen gaat haar hand naar Henks onderbroek en omklemt diens stramme paal door de stof heen.

Voor Henk is dit het teken om zijn hand ook naar lager regionen te laten afdalen. Linea recta verdwijnt die in Nicoles slip en begint omslachtig haar kut te strelen. Dan hebben de meisjes geen tijd en oog meer voor Nicoles lichaam. Alana voelt hoe Jans hand zich op haar rechterborst vlijt.

Haar tepel perst zich uit alle macht naar voren. Ze krijgt een wee gevoel in haar onderbuik, terwijl ze Jans kus hartstochtelijk beantwoordt. Jan wrijft en kneedt over haar borst. Ze wordt bloed- en bloegeil en laat haar hand naar Jans onderbroek zakken. Daar voelt ze net zo'n paal als ze net in de badkamer nog in haar handen had.

Maar deze voelt warmer aan, ook voelt ze het bloed door de aderen kloppen. Ze sopt in haar slipje en kan zich niet meer beheersen. Haar hand glijdt in Jans onderbroek en tast naar het levende vlees, dat ze ferm omknelt.

Jans reactie komt meteen. Een zachte kreun wordt door haar kus gesmoord. Dan begint ze de kloppende lul te masseren. Niet te geloven, ze trekt een jongen af! Henk heeft inmiddels Eva uitgekleed. Hij ziet haar pronte borstjes en omklemt een tepel met zijn lippen.

Als hij ziet dat Eva helemaal kaalgeschoren is, valt hij direct aan op haar schaamlippen. Zijn lippen persen zich op haar lipjes. Eva's kut staat in vuur en vlam. Ze voelt hoe haar sappen naar haar schaamlippen golven. Haar eerste orgasme in de mond van een jongen is een feit.

Heftig kreunend komt ze klaar. Henk drinkt dat het een lieve lust is. Ook Jan en Kees hebben ontdekt dat de poesjes in hun handen geheel of nagenoeg onbehaard zijn en werpen zich met alle gretigheid op hun prooi. Een mooie, maagdelijke grot opent zich voor hun monden. Die moet getongd worden en heftig.

Ze proeven het zoutige sap dat uit de kutjes stroomt. Dat is beter dan bier. Het duurt niet lang voordat Alana en Nicole klaarkomen. De in hun lichaam opgebouwde spanning explodeert in hun liezen. Schokkend drukken ze hun kutjes vast tegen de monden van Jan en Kees. Die krijgen de volle lading. De jongens weten niet wat hun overkomt. Ze hadden zich ingesteld op een beetje drinken en misschien een beetje zoenen en wriemelen, maar krijgen de geilste show van hun leven voorgeschoteld.

Hun lullen staan op springen en dat voelen de meiden feilloos aan. Zonder enige gene nemen ze alledrie de voorgeschotelde worst in hun mond en beginnen de eikels met hun tong te bewerken. Hier heb je geen les voor nodig, dat doe je intuïtief.

Likken, zuigen - alsof de palen vacuüm moeten worden getrokken - sjorren. Zo'n knakworst willen ze elke dag wel. Binnen de kortste keren kunnen de jongens het niet meer ophouden en spuiten hun zaad in golven in de gulzige mondjes. Wat niet in een keer kan worden ingeslikt, loopt langs de lippen over de kinnen van de meisjes, om vervolgens met een forse haal van de tong toch nog binnenboord gehaald te worden. Hier mag niets van verloren gaan. Lekker, zacht, zoutig en ook kleverig.

Alana en Eva hebben hun eerste lading sperma binnen. Dat smaakt naar meer, heel veel meer. Maar dat wist Nicole allang. Tevreden over haar koppelactiviteiten kijkt ze de vijf anderen een voor een aan. En bij ieder van hen ziet ze een tevreden glans in de ogen. Allemaal wel, vrijen is een dorstige bezigheid. Terwijl zij wat te drinken haalt in de keuken, laat de rest zich op de grond zakken. Eva en Alana zijn nog steeds opgewonden. Het voorafje was al van grote kwaliteit, het hoofdgerecht moet dus wel iets heel bijzonders zijn.

De jongens proberen een beetje op krachten komen, maar kunnen niet voorkomen dat hun stramme lullen toch iets van een knakworstje krijgen.

Dat constateert ook Nicole als ze met de drankjes terugkomt. Ze zal ze wel even helpen, want in haar liezen kolkt het nog steeds. Ook zij laat zich op de grond zakken, maar wel met haar kut voluit in het blikveld van iedereen. Terwijl ze haar lippen aan het glas zet, laat ze haar vrije hand naar haar kruis glijden en begint zichzelf verleidelijk te vingeren. Met grote halen glijden haar vingers langs haar schaamlippen, dan weer verdwijnt haar middelvinger speels in haar weer vochtige grotje.

Haar clitoris priemt smachtend naar buiten, als wil hij alledrie de jongenslullen lokken. Daar komt langzaam weer leven in. Dat zien ook Eva en Alana. Zij hebben genoeg gedronken en willen weer andere sappen proeven. Eva heeft nu haar aandacht verlegd naar Kees. Zij begint zachtjes diens zak te masseren en krijgt direct een reactie in de vorm van een zwellende pik.

Alana heeft, zonder te spieken, hetzelfde effect bij Henk. Beide meisjes hebben inmiddels de macht van hun warme monden over de jongenspikken ontdekt en voor ze het weten worden Henk en Kees weer naar hun volle glorie gepijpt. Jan lijkt er een beetje bekaaid af te komen, maar ook hij groeit weer als zijn hand zijn lid omvat en zijn ogen niet zijn los te scheuren van Nicoles vingerwerk.

Eva is de eerste, die de grote stap durft te maken. Zij manoeuvreert zich zo, dat haar smachtende kutje slechts op enkele centimeters is verwijderd van Kees' glanzende eikel.

Ineens zijn alle ogen op hen gericht. Hier staat iets moois te gebeuren. Zachtjes duwt Kees zijn pik stukje bij beetje in Eva's kutje.

Even stokt het als Eva in een reactie haar spieren aantrekt. Het lijkt alsof ze zich bedenkt, maar als ze zich dan weer iets ontspant, drukt Kees zachtjes door. Een kleine weerstand nog, een pijnflits en dan zit de lul van Kees tot aan zijn zak in de warme, vochtige kloppende kut van Eva.

Zo blijven ze stil tegen elkaar aanliggen. Het is gebeurd, Eva is de drempel over. Het verwachte pijnlijke bloedbad is uitgebleven. In plaats daarvan voelt zich vol, warm.

Alsof het is afgesproeken zegt Alana: Nog wat onwennig, begint ze aan haar eerste taken. Vandaag achter de bar, waar mark haar uitleg geeft over hoe alles werkt. Ze krijgt uitleg over de tafelnummers, hoe de tap te bedienen, en ook informatie over sommige stamgasten die de kroeg bezoeken. Achter de bar is het vrij krap, en regelmatig moeten mark en zij elkaar passeren, waarbij mark zo af en toe zijn handen op haar schouder of rond haar middel legt.

Josje voelt het niet eens en al naar gelang de dag en de avond volgen, wordt ze meer en meer ontspannen. Ze kletst vrolijk met de gasten, overwegend mannen, maar ook af en toe vrouwen die hun wijntje komen halen.

Mark stelt haar op haar gemak, en ze wordt steeds vrolijker en handiger in haar taken. Tegen het einde van de avond loopt ze al zwierend met een blad tussen de tafels door, waarbij ze veel complimentjes krijgt van de gasten. Hier en daar krijgt ze een drankje aangeboden, die ze met een brede glimlach afslaat. Als de avond erop zit, en josje haar fooi mag gaan tellen, komt mark bij haar staan, legt zijn handen om haar middeltje, en fluistert haar toe, dat haar eerste dag goed is verlopen.

De volgende paar dagen gaan josje beter en beter af, en het lijkt alsof meer en meer mannen vaker komen. Ze krijgt wat meer reacties op haar kleding en haar mooie lijf en steeds vaker zijn er ook gasten die even haar schouder aantikken of een hand om gaar middel leggen om iets te bestellen. Het gaat zo goed dat josje wordt gevraagd, om ook op de maandelijkse open avond te werken, waarbij de gasten, dan een eenmalig entree betalen en dan de hele avond worden voorzien van drankjes, snacks en ander lekkers.

Het wordt extra betaald en dus heeft josje daar wel oren naar. Op de bewuste avond, als josje zich meld om te werken, krijgt ze andere kleding aangereikt. Een kort zwart rokje, van zachte dunne elastische stof, wat strak om haar kontje zit en de platte buik boven haar schaamstreek accentueert, doordat de rok voor net iets naar beneden valt, met een rits aan de voorzijde.

Haar naveltje is net zichtbaar. Een wit bloesje, van zacht T-shirt stof wijd vallend, en net iets korter dan haar gewone T-shirtje, met een 20 tal kleine knoopjes aan de voorkant. Haar gympies mag ze aanhouden evenals haat witte sokjes. Een bh draagt josje niet, dus haar borstjes en tepeltjes tekenen zich goed af, door de dunne stof, die soepel om haar lijf valt.

Mark zorgt voor de bar, krijgt ze te horen, en josje mag de gasten bedienen. Door de eenmalige entree, mogen de gasten bestellen wat ze willen, en zoveel ze willen. Ook moet josje af en toe met wat lekkers rond gaan, en de gasten mogen ook daarvan pakken wat en zoveel als ze willen. Het mag hun vanavond aan niets ontbreken, krijgt ze te horen.

Opgetogen en vrolijk gaat josje aan het werk en al gauw zijn alle tafels bezet. Na dat alle gasten echt zijn gearriveerd, moet josje de voordeur sluiten, want vol is vol, hoort ze uit de mond van mark. De avond vordert, en er is een gezellige stemming. De muziek op de achtergrond, een zachte beat, het gelach van de mannen, en de drank maken dat josje zich meer en meer als een vis in het water gaat voelen.

Hier en daar wordt haar gevraagd of ze een glaasje mee drinkt, en als ze netjes weigert, krijgt ze van mark nogmaals te horen dat het de gasten vanavond aan niets mag ontbreken en dat ze dus geen aangeboden drankjes mag weigeren. Al gauw heeft ze op elk tafeltje wel een glaasje wijn staan, en toast en drinkt ze mee, als de mannen dat vragen. Wat later op de avond, als de drank bij haar en de mannen alles wat losser heeft gemaakt, en ze bij een van de tafeltjes staat, om daar weer een bestelling op te nemen, voelt ze een hand op haar blote buikje, en een hand op haar rug.

Een beetje verschrikt kijkt ze in de richting van de bar, en ziet mark knipogen naar haar ter geruststelling, dat hij het gezien heeft. De hand voelt warm en zacht, maar toch wat onwennig schrijft ze verder en bij de bar, een beetje beduusd van de aanraking, hoort ze voor een derdemaal mark zeggen, dat het de mannen aan niets mag ontbreken vanavond, en dat ze mogen pakken wat ze willen.

Josje knikt wat verlegen maar heeft de boodschap nu begrepen, stelt zich gerust dat mark erbij is en bedenkt zich ook dat de avond dubbel betaald wordt, en dat de fooi die ze krijgt, helemaal voor haar is.

Weer terug bij de tafel, om de drankjes te serveren, voelt ze weer dezelfde paar handen, nu van achter haar, beiden op haar blote buikje. Terwijl josje de drankjes voorovergebogen op de tafel plaatst, voelt ze ook dat de man zich tegen haar kontje aanduwt en zijn handen heel langzaam maar zeker naar boven glijden in de richting van haar borstjes. Weerloos door het blad in haar handen, en met een schuin oog kijkend naar mark, laat ze de man begaan, terwijl hij nu haar borstjes onder haar T-shirtje omklemt.

De mannen aan de tafel kijken haar genoeglijk en teder aan, verlegen kijkt josje terug, als ze voelt dat de man achter haar nu openlijk voor de tafel, zachtjes in haar tepeltjes begint te knijpen. Het laat josje niet onberoerd, en voelt aan haar kontje dat de man achter haar ook geniet van zijn aanraking. Als ze klaar is met de tafel en weer rechtop staat en wil weglopen, houd de man haar tepeltjes stevig vast, om haar zo te gebieden te blijven staan.

Josje volgt deze aanwijzing op waarna de handen, knoopje voor knoopje josjes T-shirtje open maken. Verlegen, bang, onzeker, maar ook enigszins opgewonden, aanschouwt josje in de ogen van de mannen die naar haar kijken, dat haar borstjes worden ontbloot, ten overstaan van een heel café vol met mannenogen. Nu haar bloesje volledig is opengeknoopt, trekken de handen haar bloesje over haar ranke schouders naar achteren en laat dan de blouse op haar gebogen armen hangen.

Zo, met haar borstjes ontbloot, loopt josje vol schaamte terug naar de bar. Markt kijkt haar nietszeggend aan, knipoogt, en glundert, als hij ziet, dat josje het hele café laat genieten van haar gewilligheid. Met haar t-shirtje hangend op haar armen, moet josje zo weer de kroeg in om een andere bestelling op te nemen. Haar tepeltjes staan wat stijfhes naar voren door de koude wind die langs haar schuddende borstjes waait. Af en toe is er een heer die even aan haar tepeltjes trekt, of haar borstjes even vast houd terwijl josje verder schrijft in haar bestelboekje.

Ook bij een volgende tafel, komen twee handen van achter haar, om haar borstjes en tepeltjes te plagen en te strelen. Twee vingers proberen hoe ver josjes tepeltjes uitgerekt kunnen worden, en net als josje aan wil geven dat het nu pijn gaat doen, voelt ze twee andere handen, van een man die voor haar geknield is, die vanaf haar witte gympies, hun weg omhoog zoeken, om uiteindelijk onder haar rokje te eindigen.

Josje sluit haar oogjes als ze voelt hoe haar kontje en haar onderbuikje worden gestreeld, terwijl de twee vingers hun rollende en trekkende bewegingen blijven maken aan haar tepeltjes. Lichtjes voorovergebogen om haar tepeltjes te ontzien, voelt ze hoe haar slipje langs haar beentjes naar beneden wordt gerold.

Terwijl haar tweede voet hetzelfde ondergaat, opent josje haar oogjes, tranen lopen over haar wangen, maar kan tegelijkertijd niet voorkomen dat ze zucht van opwinding, in een 8 tal ogen ziet, hoe opgewonden haar lijfje trilt. Met twee voeten 60 cm uit elkaar voelt ze de twee krachtige handen hun weg weer zoeken naar de binnenkant van haar dijen, en ongewild, spreid josje haar beentjes wat verder, om haar verlangen om aangeraakt te worden te bekrachtigen.

Ze voelt hoe vingers haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes beroeren. Dan, als op afspraak, trekken de handen zich terug, josje halfnaakt, in haar ontblote kontje en met de benen gespreid, achterlatend. Een beetje natrillend, ontwaakt josje uit haar coconnetje, haar tepeltjes nog puntig vooruitstekend, komt ze in beweging om haar bestelling af te geven aan mark.

Josje plaats haar gympies op de witte stippen voor tafel 8, en wijdbeens, haar voetjes een meter uit elkaar ondergaat ze de volgende vernedering. Een man voor haar geknield, begint de knoopjes van haar rokje open te maken en al na twee of drie tellen staat josje geheel naakt, wijdbeens, haar drankjes te serveren.

Haar kutlipjes glinsteren, haar schaamlippen staan door de houding wat uit elkaar, en om de drankjes op de tafel te zetten moet ze telkens ver voor over buigen. Bij het laatste pilsje wat ze neer zet, wordt haar pols vast gegrepen en het blad in haar andere hand wordt afgenomen, en worden haar handen wijd uiteen op de tafel gedrukt.

Ze staat nu midden in de kroeg, het wordt stil als een man achter haar naderbij komt en haar kontje, haar billen en haar kutje uitvoerig onderzoekt. Haar billetjes worden uiteen getrokken, haar kontgaatje onderzocht, waarna een gladde vinger binnendringt in haar. Ze voelt de vinger in en uit haar kontje bewegen, terwijl ze haar oogjes wil sluiten, om de andere mannen niet te laten zien dat ze het ondanks de vernederende houding ook lekker vindt.

Als er hard aan haar tepeltjes wordt getrokken en haar oogjes open doet, krijgt ze te horen dat ze de mannen aan moet blijven kijken. De vinger trekt zich terug en haar billetjes zoeken naar haar ontnomen genot. Dan voelt ze een eikel tegen haar kutje drukken, net genoeg dat haar schaamlipjes worden beroerd, maar niet diep genoeg om haar genot te verschaffen. Tevergeefs zoekt ze een manier om de penis te omsluiten, maar ze krijgt geen kans.

Nu bijna smekend kijkt ze haar gasten aan, om meer, maar weer laten ze haar zo staan. Ze voelt hoe de penis meer druk zet op haar schaamlipjes, en haar zuchten en open mondje verraden aan de mannen voor haar, dat ze verlangt naar meer.

Terwijl vingers met haar tepeltjes beginnen te spelen, voelt ze de penis in haar vochtige kutje glijden. Josje beweegt alles wat ze kan bewegen om haar genot te verhogen, als de man in een keer diep in haar stoot. Kreunend ondergaat ze de penetratie, voelt hoe zijn onderbuik tegen haar billetjes haar vooruit duwt, terwijl haar tepeltje nu weer tot het uiterste worden uitgerekt. De penis trekt zich uit haar, haar tepeltjes worden bevrijd, en de mannen gaan nu met elkaar verder alsof josje niet bestaat.

Ze huilt zachtjes, een traan biggelt over haar wangen. Josje maakt zich los van de tafel, sluit haar beentjes, en loop terug naar de bar. Daar krijgt ze van mark een volgende blad aangereikt, en weer terug de zaal in gestuurd. Zo blijft ze haar gasten bedienen, haar beentjes telkens op de witte vlakken, haar handjes op de tafel, voor overgebogen om de mannen hun drankjes te geven.

Josje is nu helemaal naakt overgeleverd aan de steeds opwindender wordende mannen. Bij elke tafel zijn er wel handen die haar lijf beroeren, vingers die met haar tepeltjes spelen, vingers die in en uit haar kontje gaan, telkens andere vingers die met haar kutlipjes spelen, die daarna in haar mondje worden gestopt, alsof ze een man moet pijpen.

Ze laat als over zich heen komen, en wordt bij elke aanraking meer en meer opgewonden. Na een half uurtje, krijgt ze niet een blad met drank, maar een blad met allerlei riemen, touwen en banden aangereikt, die ze naar tafel 8 moet brengen. Ook daar zet ze haar gympies weer op de witte vlakken, die nu nog verder uit elkaar lijken te liggen, en zet het blad op de tafel. Haar kutlipjes staan nu echt open, als haar wordt gevraagd om ook haar armen nu horizontaal te spreiden. Van alle kanten komen nu mannen aanlopen, en aan elk deel van haar lichaam voelt ze nu, dat er aan haar wordt gewerkt.

Haar twee borstjes worden met touwen opgebonden, aan haar enkels en voeten worden banden vastgemaakt. Een vinger gaat in en uit haar kontje terwijl twee handen haar billetjes insmeren met zachte olie. Om haar buik wordt een brede strakke band gegespt, die strakker en strakker wordt aangetrokken.

Haar onderbuikje bolt wat op, en door de strakker wordende band, gaat haar kutje nog iets verder open staan. Ze kan niet stil blijven staan met zoveel verschillende handen dat haar hele lijfje telkens een andere houding zoekt, om dan weer het genot proberen te verhogen of de pijn in haar tepeltjes probeert te vermijden.

Net voordat ze een blinddoek krijgt om gedaan ziet ze hoe de tafel voor haar wordt omgedraaid, waarbij in het midden onder de tafel en soort 5e poot zit, die naar de bovenkant toe de vorm krijgt van een grote penis, glad, gepolijst en glanzend van de olie.

Geblinddoekt, met gespreide armen en benen, wordt ze door wel 20 handen, over haar hele lijf liefdevol maar onherroepelijk opgetild. Ze voelt zich gedragen worden naar een andere plek in het café, en als de handen haar met gespreide beentjes laten zakken, voelt ze hoe ze haar met haar kontje op de houten eikel laten zakken.

Dan, zonder er iets aan te kunnen doen, voelt ze de houten penis in haar kontje naar binnen glijden, dieper en dieper. Ze gilt, ze schreeuwt, maar onverbiddelijk laten de handen haar verder zakken over de penis, tot haar voetjes de onderkant van de tafel raken. Haar beentjes worden nog net iets verder uiteen getrokken, waarna ze aan haar enkelbanden vastgezet worden aan de rand van de tafel.

Met haar armpjes gebeurt hetzelfde. Wijd uiteen horizontaal, worden ze uitgerekt totdat ze geen enkele beweging meer kan maken met haar armen. Ze voelt hoe haar opgebonden borstjes door twee tepelklemmetjes naar boven worden getrokken, totdat ze ook op die plek niets meer kan bewegen.

Volledig overgeleverd, bewegingsloos gemaakt, haar buikje volledig ingesnoerd, haar kutlipjes wijd uiteen, geblinddoekt, wacht josje gelaten wat ze met haar gaan doen. Met haar kontje diep over de houten penis heen geschoven, kan ze haar billetjes en bekken geen millimeter bewegen, als ze voelt hoe handen en vingers nu de binnen kant van haar benen en haar gevoelige openstaande kutje verkennen.

Zacht, onbedwingbaar, ongecontroleerd, worden haar intieme delen gestreeld, ze wil bewegen maar kan niets, ze ziet niets als een mond haar kreunen, hijgen en zuchten smoort met een innige tongzoen. Ze kan zich niet meer, als ze zou willen, tegen het blote mannenlijf aanduwen wat van achter tegen haar aan komt staan.

De vingers die met haar schaamlipjes spelen maken plaats voor een warme, zachte, vochtige mond, waarvan de tong zich nu overal en nergens in haar kutje beweegt. Josje wordt gek van zoveel aanrakingen.

.

Sommige jurken pasten haar helemaal niet eens, die drapeerde zij dan schuin over haar naakte lichaam heen. Hierdoor kreeg Erwin meteen de kans om zijn zus eens zonder kleren te bewonderen. Lea knikte bevestigend en kleurde bij deze vraag van hem. Van zo’n gezamenlijke masturbatie was Nadia nu getuige geweest toen zij dat geilende paar zo volkomen verrastte.

Lea en Erwin waren eerst roerloos van schrik. Zelfs hun ademhaling stond even stil. Het enige wat nog bewoog waren de kwakjes van Erwin die langs de gladde, zwarte jurk van Nadia omlaag gleden. Nadia staarde ernaar en verbrak toen als eerste de stilte. Ik had hier nooit aan moeten beginnen,” smeekte ze. Haar stem bibberde en ging aan het eind van haar zin, zelfs over in een bijna onhoorbaar gefluister. Erwin bedekte intussen zijn geslonken lul en balzak met zijn beide handen.

Nadia zag zijn donkere schaamhaar tussen zijn vingers zitten en trok een grimas op haar gezicht. Dat moest een glimlach voorstellen, waarmee zij de felle hartstocht die door haar lichaam joeg, wilde verbergen. Erwin schudde sprakeloos zijn hoofd heen en weer. Laat me nog eens kijken? Niet wetend wat hij moest doen, liet Erwin toe dat zij zijn geslachtsdelen betastte.

Lea krabbelde overeind en wilde de deur uit snellen. Ondertussen kneedde ze de ballen van Erwin en streek met een vinger langs zijn zachte lul. Nadia voelde dat het ding weer dikker werd en ook in omvang weer toenam. Ze verhoogde dan ook haar activiteiten en masseerde zijn penis. Lea stond roerloos toe te kijken en zag hoe Erwin weer een erectie kreeg. Met een snelle beweging van haar linkerhand, trok Nadia haar slipje uit en wentelde zich met omhoog gestroopt jurkje op het bed, naast Erwin.

Dat vind jij toch zo leuk? Ze voelde zijn harde lul tegen haar schaamlippen duwen en voelde een scheut van hete wellust door haar hunkerende lichaam gaan. Nadia grabbelde tussen haar benen naar zijn penis en leidde die nu in haar kut. Erwin voelde de glibberige zachtheid van haar schede die zijn eikel omvatte in een zuigende greep. Met een gesmoord gekreun zakte hij verder op haar en perste zo zijn fallus diep in de kut van Nadia.

Hij wist nog niet goed wat hem overkwam. Het ging zijn denk vermogen te boven dat hij nu dat kon doen, waar hij al minstens een jaarlang naar verlangd had. Talloze malen al had hij zijn geile fantasieën gekoesterd en zich al masturberend voorgesteld dat hij dat mooie, blonde meisje neukte. En nu lag hij echt op haar, op haar eigen verzoek zelfs en naaide haar.

Zijn penis stak in haar kut en hij voelde haar lichaam wellustig onder hem bewegen in hete begeerte. Erwin kreunde en voelde hoe zijn eikel nu geprikkeld werd door haar zuigende kut. Lea keek intussen ademloos toe, ommachtig om zich te bewegen. Ze stond als verlamd in de met sperma besmeurde jurk naar haar neukende broer te kijken.

Ook zij geloofde haar eigen ogen niet, dat die mooie en altijd keurig uitziende Nadia op haar bed lag te kronkelen van geilheid onder de naakte Erwin. Erwin raakte door het klaarkomen van Nadia helemaal van de kook.

Hij brulde en gromde, stootte zijn lul diep in haar spasties knijpende schede en voelde zijn zaad naar buiten stromen. Stuiptrekkend van genot, blind van hartstocht, loosde hij zijn sperma in het lichaam van Nadia.

Zijn kloppende lul spoot het geil diep in haar lichaam en vulde zo haar hete kut. Hun beide sappen vloeiden in een traag en glibberig stroompje langs zijn balzak en haar billen weer naar buiten.

Kreunend verhief hij zich even later van het halfnaakte lichaam van het blonde meisje. Hij staarde daarbij naar het plat gedrukte haar op haar venusheuvel en rukte zijn lul uit haar soppende holte. Nadia lachte wat schamper en kwam overeind. Haar goudblonde haar hing wild en verward rond haar gezicht.

Haar jurkje viel omlaag en onttrok zo haar glanzende poesje aan de blikken van Erwin en Lea. Je mag me wel bedanken dat ik me aan je heb gegeven. Dank je wel,” stamelde Erwin. Ja, je broer is een echte geile beer,” zei ze, terwijl haar oog viel op Lea, die nog steeds in het verfrommelde en bevlekte, zwarte jurkje stond. Nadia keek eens van de een naar de ander en vroeg nu, met een grijns op haar gezicht: Nadia keek haar vragend aan. Mijn vader zal er wel wat op zijn kamer hebben.

Wacht hier maar op me. Onderweg voelde ze het zaad van Erwin langs haar dijen druipen. Genietend wreef ze haar benen langs elkaar en smeerde zo het geil in haar huid. In het nachtkastje van haar vader vond zij condooms, die ze glimlachend mee nam.

Ze wist dat hij wel eens vriendinnen op bezoek kreeg, met wie hij dan naar bed ging. Weer teruggekeerd in haar eigen kamer, beval ze Lea: Nadia bewonderde de ronde en stevige borsten van Lea en hees toen haar eigen groene jurkje eveneens over haar hoofd.

Ze duwde vervolgens daarop de jongen weer achterover op haar bed en commandeerde: Erwin rilde van genot toen haar warme, vochtige mond zijn lul opzoog. De ogen van Lea werden onweerstaanbaar aangetrokken tot de bewegingen van Nadia.

Ze zag hoe de lippen van Nadia zich over de penis van Erwin schoven en hoe haar mond af en toe open ging om haar tong langs zijn eikel, voorhuid en ballen te laten glijden. De jongen hijgde en maakte rukkende bewegingen met zijn onderlichaam. Nadia stopte meteen, zodra zijn penis kloppend omhoog kwam en zich weer vulde met bloed.

Het meisje boog zich gehoorzaam over de lul van haar broer heen en zette het door Nadia begonnen werk voort. De heupen en lendenen van Erwin schokten.

Hij is nu wel hard genoeg,” beval Nadia. Lea legde zich op haar rug. Nadia boog zich over de penis van Erwin heen en schoof het condoom er overheen. Ze keek met glinsterende ogen toe hoe de jongen zich tussen de stevige dijen van zijn zus wentelde en zijn penis in haar opengesperde schede duwde. Lea zuchtte en keek schuw omhoog. Terwijl Erwin zo op en neer bewoog, zijn borst op de tieten van Lea geperst, zette Nadia zich op zijn billen.

Zo ging zij mee met zijn neukbewegingen. Omhoog en omlaag, waarbij zij haar kruis genotzuchtig tegen de kont van Erwin aan wreef. Ze besmeurde zijn billen met zijn eigen sperma, dat nog steeds uit haar kut liep. Intussen staarde zij intens naar het gezicht van Lea, waarop geleidelijk aan trekken van wellust verschenen. Kom maar lekker klaar Lea! Je weet toch wel hoe je klaar moet komen? Voel je hem goed, die harde lul van je broer? Ze trok haar benen samen in een reactie op de borende penis van Erwin.

Een rilling trok door haar lichaam. Een grote, hete hunkering beheerste haar volkomen. De pik van Erwin ging met slobberende geluiden heen en weer in de nu drijfnatte schede van Lea. Haar lichaam verkrampte en haar bekken gingen nu stotend op en neer. Een intense huvering doortrok nu haar ledematen en met een gierend gekreun kwam ze klaar.

Erwin neukte echter stug door en naaide zich in het door een orgasme rillende meisje klaar. Terwijl hij het geile sap uit de kut van Nadia tussen zijn billen voelde lopen, ejakuleerde hij wild en hijgend in de schoot van Lea. Zijn gezicht vertrok hierbij in een vlaag van woeste drift, in een bronstige razernij toen hij voor de tweede keer die middag zijn zaad in een vrouw loosde. Het mollige en stevige lichaam van Lea was voor dat doel voor hem even welkom als het slanke, begerige lichaam van Nadia.

De mond van Nadia was wijd opengesperd in een wellustige grijns, terwijl ze het orgasme van broer en zus gadesloeg. Het was voor haar een welkome afwisseling in haar toch niet bepaald saaie seksleven.

Vaak genoeg had zij met twee mannen gegeild en die dan tegelijk bevredigd. Maar dit met twee vrouwen en een man, was toch weer eens heel wat anders. Vergenoegd keek ze toe hoe Erwin zijn lul uit de schede van Lea trok en het volgespoten condoom van zijn penis haalde.

Ze pakte het aan en zwaaide het elastische kapotje heen en weer. Dat is al het derde dat hij vandaag kwijt is geraakt.

Wat een dekstier is die broer van jou! Nadia schaterde het uit. Nadia keek ook om en lachte toen nog harder. Het condoom was tegen haar groene jurkje gesmakt en de inhoud ervan had zich over het kledingstuk verspreid. Lea lag hierdoor naast haar en Erwin zat met gekruiste benen aan het voeteneinde. Hij keek van het naakte lichaam van Lea naar het kruis van Nadia, zijn balzak en penis hingen tussen zijn benen.

Nadia schaterde het meteen uit. Hij zit daarbij ook nog eens naar de naakte kut van juffrouw Nadia tw kijken. Wat zeg jij daar nu van Lea? Wanneer wij met zijn drietjes naakt bij elkaar zijn en dan met elkaar geilen is het eigenlijk belachelijk dat jullie me dan juffrouw Nadia noemen.

Doe je dat Erwin? De huid van haar dijen was aan de binnenkant glad en kleverig van zijn sperma. Dat weerhield hem er echter niet van om zijn gezicht heftig en hunkerend in haar kruis te persen en haar druipende kut te likken. Oh, wat lekker doe je dat. Het is nog geiler dan geil. Het zou zelfs nog lekkerder zijn als ik nu een stijve lul in mijn mond had. Oh Lea, zie je hoe lekker je broer me beft? Ik heb zelfs ooit eens twee kerels in me gehad.

Twee lullen, een in mijn kut en de andere in mijn mond. Je weet niet hoe lekker dat is Lea! Maar ik wil nog meer geilere dingen. Ik heb nog nooit een vrouw gebeft en jij hebt een mooie kut.

Ik heb hem gezien. Kom hier en kniel boven me,” hijgde Nadia kreunend. Met zijn arm om haar schouder kon hij precies met zijn vingers over haar zachte warme borst glijden, en hij zag de chauffeur steeds vaker in de spiegel kijken , nu haar tepels keihard door de dunne stof van zowel haar bikini top als haar jurkje heen priemden. Thuis aangekomen had hij haar het liefst in de gang al genomen, maar ze duwde hem van zich af, pakte zijn hand en trok hem mee naar de kamer. Ik ben zo geil!!! Ludo nam zo een foto van haar, en van haar kruisje met een grote natte plek in de gele stof van het slipje.

Dan gaf hij de camera aan haar, knielde tussen haar benen, en trok de dunne stof opzij. De geur van haar geile gleuf kwam hem dampend tegemoet, de geur van pure lust, van opgekropte geilheid. Hij drukte zijn mond gulzig tegen haar natte bolstaande kutlipjes, zoog zich er grommend aan vast, drukte zijn tong naar binnen terwijl ze zich kreunend achterover liet zakken in de zetel.

Hij voelde hoe haar geil begon te vloeien terwijl zijn tong kronkelend tussen haar lippen naar binnen gleed, op en neer bewoog, en hij zoog haar sappen op, slurpend en smakkend en grommend. Alles was glibberig en nat van geil en speeksel, en hij hoorde haar kreunen terwijl ze de camera liet klikken.

Ze had de fantasie zó vaak gelezen, en het al zó vaak in haar eigen fantasie afgespeeld dat ze nu geen stap wilde overslaan. Ludo stapte uit zijn broek, en terwijl Karla opstond nam hij nu plaats op de zetel, met zijn dikke lul recht overeind, het voorvocht royaal over zijn eikel druipend.

Karla kon met moeite zich inhouden om eerst een foto te maken van zijn heerlijke lul en zijn volle ballen, daarna draaide ze zich om, nog steeds met haar jurkje aan. Ludo trok opnieuw het drijfnatte slipje wat opzij, en met een zucht en een kreun liet ze zich over zijn paal zakken.

Ze plaatste haar voeten aan weerszijden van zijn benen op de zetel, en liet zich een paar keer verzaligd op en neer glijden. Ze kwam bijna klaar van de aanblik, toen ze tussen haar benen keek, hoe zijn dikke lul langs het opzij geschoven geile slipje in haar kut verdween, alles nat en glanzend.

Ze liet de camera in de zetel vallen en begon aan haar eindsprint… ze wilde nu alleen nog maar klaarkomen, de verlossende explosie in haar kut voelen, de golven van genot door haar lijf voelen trekken. En ze kwàm klaar, en hoe!! Luid kreunend, bijna huilend van ontlading, voelde hij haar kut verkrampen rond zijn pik, pulseren terwijl de ene golf van haar orgasme na de andere door haar hele lijf trok.

Hijgend liet ze zich achterover op hem zakken, zijn nu pijnlijk harde pik nog diep in haar. Hij voelde dat er een stroompje geil langs zijn strak staande ballen droop, en hij wilde nu ook eindelijk zijn ontlading.

Met moeite duwde hij zijn uitgebluste, hijgende Karla van zich af. Hij trok de bovenkant van haar jurkje omlaag, en haalde één van haar heerlijke zachte, gebruinde borsten uit het topje. Ze liet het allemaal over zich heenkomen, God wat zag ze er zalig uit, totaal afgeneukt, met één tiet naakt over de top van haar jurkje hangend, de andere nog ingepakt, haar benen wijd met een drijfnat geel slipje tussen haar natte schaamlippen getrokken.

Hij wist dat hij nu alles met haar kon doen, en dat ze overal van genoot. Maar na haar orgasme hoefde hij voorlopig weinig initiatief meer van haar te verwachten. Ze liet het allemaal geil-kreunend gebeuren, haar kut nog na-tintelend van haar eigen orgasme.

Ludo werd alleen al van de aanblik gek van opwinding: Hij voelde dat het niet lang meer ging duren, en met een ware krachtsinspanning trok hij zich uit haar mond naar buiten , stapte van de zetel af, en nam plaats tussen haar benen. Even legde hij de camera weg, om haar slipje terug op zijn plaats te brengen. Ietsje naar beneden, zodat je het streepje schaamhaar erboven mooi kon zien.

Het natte gele driehoekje, nog transparanter nu het doorweekt was met haar kutsappen, spande zich over haar venusheuveltje, over haar bolle kutje heen.

Nat, maar nog niet nat genoeg. Geil, maar nog niet geil genoeg. Uitgeteld bleef ze half onderuit liggen, terwijl hij zijn hand om zijn kloppende pik sloot. Hij begon zich geroutineerd nu af te trekken, er was weinig meer voor nodig. Met de aanblik van haar half afgestroopte jurkje, haar prachtige volle, gebruinde, naakte borst die eruit hing, haar doorweekte slipje.

Zijn hand gleed nu als een razende op en neer. Daar ging het komen!!! Zorgvuldig mikte hij, en de eerste golf zaad spoot kletterend recht tegen haar in geel gehulde kutje aan.

De tweede wat hoger, slierten wit sperma in het kort getrimde harige streepje, een derde sliert slingerde over haar zalige zacht buik, tot in haar navel. De laatste golf opgespaard zaad liet hij zorgvuldig bovenop het gele driehoekje druipen. Zijn godin was nu een sperma-schilderij, een geil zaad-kunstwerk.
Arm in kut sletje zoekt man


Nicole geeft de vibrator aan Alana en neemt de scheerkwast ter hand. Knippen, scheren, wassen watergolven? Nicole gaat aan het werk en Alana staat wat onwennig met de vibrator in haar hand.

Die zou ze wat graag in haar schoot willen voelen, maar er is iets wat haar tegenhoudt. Alana doet het en ervaart direct de trillingen die langs haar schaamlippen een weg zoeken naar haar clitoris. Jezus wat is dat een zalig gevoel. Binnen de kortste keren is ze zijknat en staat ze op springen. Zoiets heftigs heeft ze nog nooit gevoeld. Even twijfelt Alana en schudt dan haar hoofd. Ook zij wil zich niet door zo'n plastic staaf van haar vlies ontdoen. Wel wil ze dezelfde roes ervaren, die Alana net heeft doorgemaakt.

Als Nicole met een 'klaar' aangeeft dat ook Eva's kutje weer maagdelijk glad is, pakt ze direct de vibrator en laat 'm ook langs haar gevoelige plekjes gaan.

Ook zij heeft maar een korte tijd nodig om te exploderen. De vraag stellen, is hem beantwoorden, zo ziet ze aan de verhitte gezichten van de twee tieners. Het antwoord wordt geluidloos gegeven.

Neuken, ontmaagd worden, nu, vannacht nog? Ze moeten even aan het idee wennen, maar de geilheid doet hen snel besluiten: Alana en Eva reppen zich naar Alana's slaapkamer en duiken in de kast, op zoek naar iets 'passends'. Ze besluiten beiden een slipje en een T-shirt aan te trekken en staan al snel weer naast Nicole - die net de telefoon heeft neergelegd en inmiddels ook haar sexy-lingerie weer aan heeft - in de woonkamer. Ook dat drietal heeft meerder malen onderdeel van hun fantasieën uitgemaakt.

We zullen ze uitputten en leegwringen", lacht Nicole, ,,deze nacht zul je je nog lang herinneren. Nicole loopt naar de deur en laat de drie bronstige hengsten binnen. Hij had een wilde party verwacht, want dat had Nicole hem voorgespiegeld. In plaats van een swingend feest ziet hij een sexy geklede Nicole en twee bedeesde tiernermeisjes. We gaan beesten, want we zijn ontzettend geil en hopen dat jullie dat ook zijn.

Dit overtreft hun stoutste verwachtingen. Ze kunnen nauwelijks hun ogen van de drie meiden afhouden. Binnen de kortste keren staat het drietal alleen nog in hun onderbroek. Het stadium van knakworst hebben ze al achter zich gelaten, zo constateren de meisjes als ze de gespannen onderbroeken zien. En verder is iedereen van iedereen, okay?

Enigszins zenuwachtig wachten de vriendinnen af wat gaat gebeuren. Een beetje geknuffeld en gezoend hebben ze wel, maar dit gaat toch wat verder. Met een schuin oog kijken ze naar Nicole, die helemaal in beslag wordt genomen door Kees. Zijn hand streelt een borst, terwijl hun lippen elkaar gretig zoeken.

Nicole is voor geen kleintje vervaard, zien de meisjes. Zonder dralen gaat haar hand naar Henks onderbroek en omklemt diens stramme paal door de stof heen. Voor Henk is dit het teken om zijn hand ook naar lager regionen te laten afdalen. Linea recta verdwijnt die in Nicoles slip en begint omslachtig haar kut te strelen. Dan hebben de meisjes geen tijd en oog meer voor Nicoles lichaam.

Alana voelt hoe Jans hand zich op haar rechterborst vlijt. Haar tepel perst zich uit alle macht naar voren. Ze krijgt een wee gevoel in haar onderbuik, terwijl ze Jans kus hartstochtelijk beantwoordt. Jan wrijft en kneedt over haar borst. Ze wordt bloed- en bloegeil en laat haar hand naar Jans onderbroek zakken. Daar voelt ze net zo'n paal als ze net in de badkamer nog in haar handen had.

Maar deze voelt warmer aan, ook voelt ze het bloed door de aderen kloppen. Ze sopt in haar slipje en kan zich niet meer beheersen.

Haar hand glijdt in Jans onderbroek en tast naar het levende vlees, dat ze ferm omknelt. Jans reactie komt meteen. Een zachte kreun wordt door haar kus gesmoord. Dan begint ze de kloppende lul te masseren. Niet te geloven, ze trekt een jongen af! Henk heeft inmiddels Eva uitgekleed.

Hij ziet haar pronte borstjes en omklemt een tepel met zijn lippen. Als hij ziet dat Eva helemaal kaalgeschoren is, valt hij direct aan op haar schaamlippen. Zijn lippen persen zich op haar lipjes. Eva's kut staat in vuur en vlam. Ze voelt hoe haar sappen naar haar schaamlippen golven.

Haar eerste orgasme in de mond van een jongen is een feit. Heftig kreunend komt ze klaar. Henk drinkt dat het een lieve lust is. Ook Jan en Kees hebben ontdekt dat de poesjes in hun handen geheel of nagenoeg onbehaard zijn en werpen zich met alle gretigheid op hun prooi. Een mooie, maagdelijke grot opent zich voor hun monden. Die moet getongd worden en heftig.

Ze proeven het zoutige sap dat uit de kutjes stroomt. Dat is beter dan bier. Het duurt niet lang voordat Alana en Nicole klaarkomen. De in hun lichaam opgebouwde spanning explodeert in hun liezen. Schokkend drukken ze hun kutjes vast tegen de monden van Jan en Kees. Die krijgen de volle lading. De jongens weten niet wat hun overkomt. Ze hadden zich ingesteld op een beetje drinken en misschien een beetje zoenen en wriemelen, maar krijgen de geilste show van hun leven voorgeschoteld.

Hun lullen staan op springen en dat voelen de meiden feilloos aan. Zonder enige gene nemen ze alledrie de voorgeschotelde worst in hun mond en beginnen de eikels met hun tong te bewerken. Hier heb je geen les voor nodig, dat doe je intuïtief.

Likken, zuigen - alsof de palen vacuüm moeten worden getrokken - sjorren. Zo'n knakworst willen ze elke dag wel. Binnen de kortste keren kunnen de jongens het niet meer ophouden en spuiten hun zaad in golven in de gulzige mondjes. Wat niet in een keer kan worden ingeslikt, loopt langs de lippen over de kinnen van de meisjes, om vervolgens met een forse haal van de tong toch nog binnenboord gehaald te worden.

Hier mag niets van verloren gaan. Lekker, zacht, zoutig en ook kleverig. Alana en Eva hebben hun eerste lading sperma binnen. Dat smaakt naar meer, heel veel meer. Maar dat wist Nicole allang. Tevreden over haar koppelactiviteiten kijkt ze de vijf anderen een voor een aan. En bij ieder van hen ziet ze een tevreden glans in de ogen. Allemaal wel, vrijen is een dorstige bezigheid. Terwijl zij wat te drinken haalt in de keuken, laat de rest zich op de grond zakken.

Eva en Alana zijn nog steeds opgewonden. Het voorafje was al van grote kwaliteit, het hoofdgerecht moet dus wel iets heel bijzonders zijn. De jongens proberen een beetje op krachten komen, maar kunnen niet voorkomen dat hun stramme lullen toch iets van een knakworstje krijgen.

Dat constateert ook Nicole als ze met de drankjes terugkomt. Ze zal ze wel even helpen, want in haar liezen kolkt het nog steeds. Ook zij laat zich op de grond zakken, maar wel met haar kut voluit in het blikveld van iedereen.

Terwijl ze haar lippen aan het glas zet, laat ze haar vrije hand naar haar kruis glijden en begint zichzelf verleidelijk te vingeren. Met grote halen glijden haar vingers langs haar schaamlippen, dan weer verdwijnt haar middelvinger speels in haar weer vochtige grotje. Haar clitoris priemt smachtend naar buiten, als wil hij alledrie de jongenslullen lokken. Daar komt langzaam weer leven in. Dat zien ook Eva en Alana.

Zij hebben genoeg gedronken en willen weer andere sappen proeven. Eva heeft nu haar aandacht verlegd naar Kees. Zij begint zachtjes diens zak te masseren en krijgt direct een reactie in de vorm van een zwellende pik. Alana heeft, zonder te spieken, hetzelfde effect bij Henk. Beide meisjes hebben inmiddels de macht van hun warme monden over de jongenspikken ontdekt en voor ze het weten worden Henk en Kees weer naar hun volle glorie gepijpt.

Jan lijkt er een beetje bekaaid af te komen, maar ook hij groeit weer als zijn hand zijn lid omvat en zijn ogen niet zijn los te scheuren van Nicoles vingerwerk. Eva is de eerste, die de grote stap durft te maken. Zij manoeuvreert zich zo, dat haar smachtende kutje slechts op enkele centimeters is verwijderd van Kees' glanzende eikel.

Ineens zijn alle ogen op hen gericht. Hier staat iets moois te gebeuren. Zachtjes duwt Kees zijn pik stukje bij beetje in Eva's kutje. Even stokt het als Eva in een reactie haar spieren aantrekt. Het lijkt alsof ze zich bedenkt, maar als ze zich dan weer iets ontspant, drukt Kees zachtjes door.

Een kleine weerstand nog, een pijnflits en dan zit de lul van Kees tot aan zijn zak in de warme, vochtige kloppende kut van Eva. Zo blijven ze stil tegen elkaar aanliggen. Het is gebeurd, Eva is de drempel over.

Het verwachte pijnlijke bloedbad is uitgebleven. Terwijl Erwin zijn zaad zo loosde en over zijn eigen zus verspreidde, kromde het lichaam van Lea zich in een boog. Ze schudde en rilde, knelde haar dijen om haar hand heen en kreeg overduidelijk ook een orgasme. Nadia haalde diep adem en stapte de kamer in.

Erwin was op zijn zeventiende in dienst gekomen in het landhuis. Deels om zijn vader in de tuin te helpen en deels voor allerlei klusjes waarvan een man of een jongen verstand had. Hij was geil op de zes jaar oudere Nadia met haar blonde haren en soepele loop.

In zijn erotiese fantasieën, bezat hij haar keer op keer en besproeide hij haar in zijn verbeelding met zijn sperma, wanneer hij zich afrukte. Hij vond dan ook de weg naar haar kamer, wanneer Nadia weer eens weg was en bedwelmde zich dan aan de geur van haar kleren. Geleidelijk aan werd hij dan ook wat vrijmoediger en masturbeerde zich op haar kamer met een kledingstuk van haar tegen zijn naakte lichaam.

Bij zo’n gelegenheid lette hij een keer niet goed op, zodat hij een jurkje van Nadia met zijn zaad besmeurde. Het ging er echter niet uit, er bleven kringen en vouwen in het jurkje zitten, zodat hij dan ook noodgedwongen de hulp van zijn zus moest inroepen. Lea zou hem toch niet in de steek laten en bekende het dan ook. Lea kreeg een kleur, maar zei: Lea hielp hem steeds om de sporen van zijn zaadlozingen weg te werken, maar drong er ook op aan om het ook eens te mogen zien.

Laat me er eens naar kijken? Dat stimuleerde Erwin meteen tot grotere prestraties. Terwijl Lea toekeek, masturbeerde hij wild.

Een jurk, rokje of bloes van Nadia zat dan tussen zijn dijen gekneld en deels over zijn naakte onderlichaam gevouwen. Hij ejakuleerde onstuimig en liet zijn sperma over de kleren van Nadia stromen. Totdat hij zelf op een goede dag met een bepaalde gedachte kwam. Sommige jurken pasten haar helemaal niet eens, die drapeerde zij dan schuin over haar naakte lichaam heen. Hierdoor kreeg Erwin meteen de kans om zijn zus eens zonder kleren te bewonderen. Lea knikte bevestigend en kleurde bij deze vraag van hem.

Van zo’n gezamenlijke masturbatie was Nadia nu getuige geweest toen zij dat geilende paar zo volkomen verrastte. Lea en Erwin waren eerst roerloos van schrik.

Zelfs hun ademhaling stond even stil. Het enige wat nog bewoog waren de kwakjes van Erwin die langs de gladde, zwarte jurk van Nadia omlaag gleden. Nadia staarde ernaar en verbrak toen als eerste de stilte. Ik had hier nooit aan moeten beginnen,” smeekte ze. Haar stem bibberde en ging aan het eind van haar zin, zelfs over in een bijna onhoorbaar gefluister. Erwin bedekte intussen zijn geslonken lul en balzak met zijn beide handen.

Nadia zag zijn donkere schaamhaar tussen zijn vingers zitten en trok een grimas op haar gezicht. Dat moest een glimlach voorstellen, waarmee zij de felle hartstocht die door haar lichaam joeg, wilde verbergen. Erwin schudde sprakeloos zijn hoofd heen en weer. Laat me nog eens kijken? Niet wetend wat hij moest doen, liet Erwin toe dat zij zijn geslachtsdelen betastte.

Lea krabbelde overeind en wilde de deur uit snellen. Ondertussen kneedde ze de ballen van Erwin en streek met een vinger langs zijn zachte lul.

Nadia voelde dat het ding weer dikker werd en ook in omvang weer toenam. Ze verhoogde dan ook haar activiteiten en masseerde zijn penis.

Lea stond roerloos toe te kijken en zag hoe Erwin weer een erectie kreeg. Met een snelle beweging van haar linkerhand, trok Nadia haar slipje uit en wentelde zich met omhoog gestroopt jurkje op het bed, naast Erwin. Dat vind jij toch zo leuk? Ze voelde zijn harde lul tegen haar schaamlippen duwen en voelde een scheut van hete wellust door haar hunkerende lichaam gaan.

Nadia grabbelde tussen haar benen naar zijn penis en leidde die nu in haar kut. Erwin voelde de glibberige zachtheid van haar schede die zijn eikel omvatte in een zuigende greep.

Met een gesmoord gekreun zakte hij verder op haar en perste zo zijn fallus diep in de kut van Nadia. Hij wist nog niet goed wat hem overkwam. Het ging zijn denk vermogen te boven dat hij nu dat kon doen, waar hij al minstens een jaarlang naar verlangd had. Talloze malen al had hij zijn geile fantasieën gekoesterd en zich al masturberend voorgesteld dat hij dat mooie, blonde meisje neukte. En nu lag hij echt op haar, op haar eigen verzoek zelfs en naaide haar.

Zijn penis stak in haar kut en hij voelde haar lichaam wellustig onder hem bewegen in hete begeerte. Erwin kreunde en voelde hoe zijn eikel nu geprikkeld werd door haar zuigende kut. Lea keek intussen ademloos toe, ommachtig om zich te bewegen.

Ze stond als verlamd in de met sperma besmeurde jurk naar haar neukende broer te kijken. Ook zij geloofde haar eigen ogen niet, dat die mooie en altijd keurig uitziende Nadia op haar bed lag te kronkelen van geilheid onder de naakte Erwin. Erwin raakte door het klaarkomen van Nadia helemaal van de kook.

Hij brulde en gromde, stootte zijn lul diep in haar spasties knijpende schede en voelde zijn zaad naar buiten stromen. Stuiptrekkend van genot, blind van hartstocht, loosde hij zijn sperma in het lichaam van Nadia. Zijn kloppende lul spoot het geil diep in haar lichaam en vulde zo haar hete kut. Hun beide sappen vloeiden in een traag en glibberig stroompje langs zijn balzak en haar billen weer naar buiten. Kreunend verhief hij zich even later van het halfnaakte lichaam van het blonde meisje.

Hij staarde daarbij naar het plat gedrukte haar op haar venusheuvel en rukte zijn lul uit haar soppende holte. Nadia lachte wat schamper en kwam overeind. Haar goudblonde haar hing wild en verward rond haar gezicht. Haar jurkje viel omlaag en onttrok zo haar glanzende poesje aan de blikken van Erwin en Lea. Je mag me wel bedanken dat ik me aan je heb gegeven. Dank je wel,” stamelde Erwin. Ja, je broer is een echte geile beer,” zei ze, terwijl haar oog viel op Lea, die nog steeds in het verfrommelde en bevlekte, zwarte jurkje stond.

Nadia keek eens van de een naar de ander en vroeg nu, met een grijns op haar gezicht: Nadia keek haar vragend aan. Mijn vader zal er wel wat op zijn kamer hebben. Wacht hier maar op me. Onderweg voelde ze het zaad van Erwin langs haar dijen druipen. Genietend wreef ze haar benen langs elkaar en smeerde zo het geil in haar huid.

In het nachtkastje van haar vader vond zij condooms, die ze glimlachend mee nam. Ze wist dat hij wel eens vriendinnen op bezoek kreeg, met wie hij dan naar bed ging. Weer teruggekeerd in haar eigen kamer, beval ze Lea: Nadia bewonderde de ronde en stevige borsten van Lea en hees toen haar eigen groene jurkje eveneens over haar hoofd.

Ze duwde vervolgens daarop de jongen weer achterover op haar bed en commandeerde: Josje voelt het niet eens en al naar gelang de dag en de avond volgen, wordt ze meer en meer ontspannen. Ze kletst vrolijk met de gasten, overwegend mannen, maar ook af en toe vrouwen die hun wijntje komen halen. Mark stelt haar op haar gemak, en ze wordt steeds vrolijker en handiger in haar taken.

Tegen het einde van de avond loopt ze al zwierend met een blad tussen de tafels door, waarbij ze veel complimentjes krijgt van de gasten. Hier en daar krijgt ze een drankje aangeboden, die ze met een brede glimlach afslaat.

Als de avond erop zit, en josje haar fooi mag gaan tellen, komt mark bij haar staan, legt zijn handen om haar middeltje, en fluistert haar toe, dat haar eerste dag goed is verlopen. De volgende paar dagen gaan josje beter en beter af, en het lijkt alsof meer en meer mannen vaker komen.

Ze krijgt wat meer reacties op haar kleding en haar mooie lijf en steeds vaker zijn er ook gasten die even haar schouder aantikken of een hand om gaar middel leggen om iets te bestellen.

Het gaat zo goed dat josje wordt gevraagd, om ook op de maandelijkse open avond te werken, waarbij de gasten, dan een eenmalig entree betalen en dan de hele avond worden voorzien van drankjes, snacks en ander lekkers.

Het wordt extra betaald en dus heeft josje daar wel oren naar. Op de bewuste avond, als josje zich meld om te werken, krijgt ze andere kleding aangereikt. Een kort zwart rokje, van zachte dunne elastische stof, wat strak om haar kontje zit en de platte buik boven haar schaamstreek accentueert, doordat de rok voor net iets naar beneden valt, met een rits aan de voorzijde.

Haar naveltje is net zichtbaar. Een wit bloesje, van zacht T-shirt stof wijd vallend, en net iets korter dan haar gewone T-shirtje, met een 20 tal kleine knoopjes aan de voorkant.

Haar gympies mag ze aanhouden evenals haat witte sokjes. Een bh draagt josje niet, dus haar borstjes en tepeltjes tekenen zich goed af, door de dunne stof, die soepel om haar lijf valt.

Mark zorgt voor de bar, krijgt ze te horen, en josje mag de gasten bedienen. Door de eenmalige entree, mogen de gasten bestellen wat ze willen, en zoveel ze willen. Ook moet josje af en toe met wat lekkers rond gaan, en de gasten mogen ook daarvan pakken wat en zoveel als ze willen. Het mag hun vanavond aan niets ontbreken, krijgt ze te horen. Opgetogen en vrolijk gaat josje aan het werk en al gauw zijn alle tafels bezet.

Na dat alle gasten echt zijn gearriveerd, moet josje de voordeur sluiten, want vol is vol, hoort ze uit de mond van mark. De avond vordert, en er is een gezellige stemming. De muziek op de achtergrond, een zachte beat, het gelach van de mannen, en de drank maken dat josje zich meer en meer als een vis in het water gaat voelen. Hier en daar wordt haar gevraagd of ze een glaasje mee drinkt, en als ze netjes weigert, krijgt ze van mark nogmaals te horen dat het de gasten vanavond aan niets mag ontbreken en dat ze dus geen aangeboden drankjes mag weigeren.

Al gauw heeft ze op elk tafeltje wel een glaasje wijn staan, en toast en drinkt ze mee, als de mannen dat vragen. Wat later op de avond, als de drank bij haar en de mannen alles wat losser heeft gemaakt, en ze bij een van de tafeltjes staat, om daar weer een bestelling op te nemen, voelt ze een hand op haar blote buikje, en een hand op haar rug.

Een beetje verschrikt kijkt ze in de richting van de bar, en ziet mark knipogen naar haar ter geruststelling, dat hij het gezien heeft. De hand voelt warm en zacht, maar toch wat onwennig schrijft ze verder en bij de bar, een beetje beduusd van de aanraking, hoort ze voor een derdemaal mark zeggen, dat het de mannen aan niets mag ontbreken vanavond, en dat ze mogen pakken wat ze willen.

Josje knikt wat verlegen maar heeft de boodschap nu begrepen, stelt zich gerust dat mark erbij is en bedenkt zich ook dat de avond dubbel betaald wordt, en dat de fooi die ze krijgt, helemaal voor haar is. Weer terug bij de tafel, om de drankjes te serveren, voelt ze weer dezelfde paar handen, nu van achter haar, beiden op haar blote buikje. Terwijl josje de drankjes voorovergebogen op de tafel plaatst, voelt ze ook dat de man zich tegen haar kontje aanduwt en zijn handen heel langzaam maar zeker naar boven glijden in de richting van haar borstjes.

Weerloos door het blad in haar handen, en met een schuin oog kijkend naar mark, laat ze de man begaan, terwijl hij nu haar borstjes onder haar T-shirtje omklemt. De mannen aan de tafel kijken haar genoeglijk en teder aan, verlegen kijkt josje terug, als ze voelt dat de man achter haar nu openlijk voor de tafel, zachtjes in haar tepeltjes begint te knijpen. Het laat josje niet onberoerd, en voelt aan haar kontje dat de man achter haar ook geniet van zijn aanraking. Als ze klaar is met de tafel en weer rechtop staat en wil weglopen, houd de man haar tepeltjes stevig vast, om haar zo te gebieden te blijven staan.

Josje volgt deze aanwijzing op waarna de handen, knoopje voor knoopje josjes T-shirtje open maken. Verlegen, bang, onzeker, maar ook enigszins opgewonden, aanschouwt josje in de ogen van de mannen die naar haar kijken, dat haar borstjes worden ontbloot, ten overstaan van een heel café vol met mannenogen. Nu haar bloesje volledig is opengeknoopt, trekken de handen haar bloesje over haar ranke schouders naar achteren en laat dan de blouse op haar gebogen armen hangen.

Zo, met haar borstjes ontbloot, loopt josje vol schaamte terug naar de bar. Markt kijkt haar nietszeggend aan, knipoogt, en glundert, als hij ziet, dat josje het hele café laat genieten van haar gewilligheid. Met haar t-shirtje hangend op haar armen, moet josje zo weer de kroeg in om een andere bestelling op te nemen. Haar tepeltjes staan wat stijfhes naar voren door de koude wind die langs haar schuddende borstjes waait.

Af en toe is er een heer die even aan haar tepeltjes trekt, of haar borstjes even vast houd terwijl josje verder schrijft in haar bestelboekje. Ook bij een volgende tafel, komen twee handen van achter haar, om haar borstjes en tepeltjes te plagen en te strelen. Twee vingers proberen hoe ver josjes tepeltjes uitgerekt kunnen worden, en net als josje aan wil geven dat het nu pijn gaat doen, voelt ze twee andere handen, van een man die voor haar geknield is, die vanaf haar witte gympies, hun weg omhoog zoeken, om uiteindelijk onder haar rokje te eindigen.

Josje sluit haar oogjes als ze voelt hoe haar kontje en haar onderbuikje worden gestreeld, terwijl de twee vingers hun rollende en trekkende bewegingen blijven maken aan haar tepeltjes. Lichtjes voorovergebogen om haar tepeltjes te ontzien, voelt ze hoe haar slipje langs haar beentjes naar beneden wordt gerold. Terwijl haar tweede voet hetzelfde ondergaat, opent josje haar oogjes, tranen lopen over haar wangen, maar kan tegelijkertijd niet voorkomen dat ze zucht van opwinding, in een 8 tal ogen ziet, hoe opgewonden haar lijfje trilt.

Met twee voeten 60 cm uit elkaar voelt ze de twee krachtige handen hun weg weer zoeken naar de binnenkant van haar dijen, en ongewild, spreid josje haar beentjes wat verder, om haar verlangen om aangeraakt te worden te bekrachtigen. Ze voelt hoe vingers haar inmiddels vochtig geworden schaamlipjes beroeren. Dan, als op afspraak, trekken de handen zich terug, josje halfnaakt, in haar ontblote kontje en met de benen gespreid, achterlatend.

Een beetje natrillend, ontwaakt josje uit haar coconnetje, haar tepeltjes nog puntig vooruitstekend, komt ze in beweging om haar bestelling af te geven aan mark. Josje plaats haar gympies op de witte stippen voor tafel 8, en wijdbeens, haar voetjes een meter uit elkaar ondergaat ze de volgende vernedering. Een man voor haar geknield, begint de knoopjes van haar rokje open te maken en al na twee of drie tellen staat josje geheel naakt, wijdbeens, haar drankjes te serveren.

Haar kutlipjes glinsteren, haar schaamlippen staan door de houding wat uit elkaar, en om de drankjes op de tafel te zetten moet ze telkens ver voor over buigen. Bij het laatste pilsje wat ze neer zet, wordt haar pols vast gegrepen en het blad in haar andere hand wordt afgenomen, en worden haar handen wijd uiteen op de tafel gedrukt. Ze staat nu midden in de kroeg, het wordt stil als een man achter haar naderbij komt en haar kontje, haar billen en haar kutje uitvoerig onderzoekt. Haar billetjes worden uiteen getrokken, haar kontgaatje onderzocht, waarna een gladde vinger binnendringt in haar.

Ze voelt de vinger in en uit haar kontje bewegen, terwijl ze haar oogjes wil sluiten, om de andere mannen niet te laten zien dat ze het ondanks de vernederende houding ook lekker vindt. Als er hard aan haar tepeltjes wordt getrokken en haar oogjes open doet, krijgt ze te horen dat ze de mannen aan moet blijven kijken. De vinger trekt zich terug en haar billetjes zoeken naar haar ontnomen genot.

Dan voelt ze een eikel tegen haar kutje drukken, net genoeg dat haar schaamlipjes worden beroerd, maar niet diep genoeg om haar genot te verschaffen. Tevergeefs zoekt ze een manier om de penis te omsluiten, maar ze krijgt geen kans. Nu bijna smekend kijkt ze haar gasten aan, om meer, maar weer laten ze haar zo staan. Ze voelt hoe de penis meer druk zet op haar schaamlipjes, en haar zuchten en open mondje verraden aan de mannen voor haar, dat ze verlangt naar meer.

Terwijl vingers met haar tepeltjes beginnen te spelen, voelt ze de penis in haar vochtige kutje glijden. Josje beweegt alles wat ze kan bewegen om haar genot te verhogen, als de man in een keer diep in haar stoot. Kreunend ondergaat ze de penetratie, voelt hoe zijn onderbuik tegen haar billetjes haar vooruit duwt, terwijl haar tepeltje nu weer tot het uiterste worden uitgerekt.

De penis trekt zich uit haar, haar tepeltjes worden bevrijd, en de mannen gaan nu met elkaar verder alsof josje niet bestaat.

verhit sex wijd opengesperde kut