Dikke kut likken domina huren

dikke kut likken domina huren

Seks previews magere kutjes

Zijn deze meiden wel van legale leeftijd? Gescheiden moeder en dochter! Ze was er ruim op tijd en ze was vrolijk, de problemen waren opgelost dankzij haar snelle reactie. Ze belde aan en Sidney opende de deur.

Sidney schonk haar een glas wijn in en deed even later een dure ketting om haar hals, ‘’wat is dat dan? Ze moest er immers nog geiler uit zien, bij het hoerige af, vond Sidney……en hij was de baas, zie contract.

Bij de kapper liet hij er een paar blauwe haar stukjes in zetten. Lisetje maakte haar benen vast en draaide toen de beugels uit elkaar zodat Luna nog net niet in spreidstand zat. Lisetje kwam met het pistool, die ze al voorzien had van een chip.

Marion nam het van haar aan en zette het injectie wapen op haar kutje boven het klitje. Sidney rekende af, drieduizend rekende ze ervoor, werd ook steeds duurder, maar dat moest Luna weer allemaal terug verdienen.

Vind haar er wel lekker uitzien. Is dat hoertje nog maagd dan? Zo ja geef ik jou gelijk vijftienhonderd en neem ik haar nu mee!

Ze trok Luna mee naar een Bentley Continental GT en een chauffeur in passend kostuum stapte uit en hield de deur open voor mevrouw.

Jij lijkt me niet een drugs gebruikster zoals die andere hoeren van hem? Ze moest de kut van mevrouw likken, ze had nog nooit een kut gelikt en gruwde best wel een beetje bij het idee, stel dat ze daar een hele bos haar had, of naar bedorven vis stonk…of zo.

Een kut daar pies je toch ook mee, een pik plas je ook mee, maar ook die had ze tot nu nog niet in haar mondje gehad. Haar eerste pik moest nog komen en ik ging ervan uit dat het Sidney zijn pik zou zijn, maar weet het nu ff niet zeker meer.

De auto reed een lange oprijlaan op en er stond een kast van een huis. Het personeel was het blijkbaar gewend dat mevrouw regelmatig jonge mooie meisjes mee naar huis nam. De butler kreeg een stijve toen hij Luna beter bekeek, wat zou hij graag daar zijn stijve pik in boren. Oké herstel, hij zou haar graag penetreren. De butler, maar ook de kok en het kamermeisje, de tuinman en wat er nog meer rondliep aan personeel, kregen betaald verlof tot morgenmiddag drie uur.

Ze was dus lesbisch. Jeanette had haar tong al een beetje tussen de frisse kut lipjes van Luna gedrukt voorzichtig en bewerkte haar klitje. Luna twijfelde nog even. Ze had nog nooit een kut…maar uiteindelijk begon ze maar wat te likken, het vocht wat ze naar binnen kreeg, viel haar qua smaak mee.

Ze hoorde de Meesteres zachtjes kreunen en kreeg zelf ook een lekker gevoel in haar lijf. Ik zag het begin van haar spleetje in dat gele bikini. Mijn lul werd er stijf van. Ze keek me aan en lachte. Ze was me aan het plagen. Ze bleef expres zo staan. Ik kleurde en werd er nerveus van Zullen we gaan zwemmen Pim. Ja zegt mijn moeder ,gaan jullie alvast maar ,wij komen er zo aan als we het brood op hebben.

We liepen die 50 meter en we legden de handdoeken neer. Leny ging zitten met opgetrokken benen. KOm ,ga maar zitten. Ik zat nu naast haar. Het was nog niet druk , een paar in het water en verderop een paar op het strand.

Wat ben ik een pestkop he schat. Ik maakte je een beetje geil he? Kijk dat is een goed teken jongen. Ik merk het aan je. Toc lekker dat je steeds een stijve pik krijgt van me. Of wil je dat niet. Vind je mij echt lekker. Zal je wel meer willen doen bij mij?

Ja Leny wat moet ik doen? Zit daar maar niet over in , ik zal je daar wel bij helpen. Ik zal jouw wel kennis laten maken met seks. Dacht je nu echt dat het mij niks doet als ik je pik ziet groeien schat, ik drijf in mijn bikini. Ze keek achterom of ze hun aan zag komen. Kom eens hier met je hand en ze pakte mijn hand en ze stopte hem tegen haar kruisje aan. Daar zit iets wat naar jouw verlangt , heet en drijf nat schat en ze begon meer te fluisteren.

Ik kriebelde met mijn vingers over de stof van haar slipje. Ze hield de omtrek in de gaten. Voel je lieverd hoe ze naar jou verlangt. Ze wilde denk ik net haar slip opzij doen toen mijn moeder net aan kwam. We gingen snel goed zitten.

Zo ik zie dat jullie je wel vermaken. Ja ,lekker hier weer he, ik geniet altijd zo. Dit moest je meerdere keren kunnen doen zei mijn moeder. Ik bleef zo zitten om mijn stijve te verbergen.

Leny keek af en toe schuiin naar me. Me moeder strekte haar uit en lag languit op haar buik. Blijf lekker zo liggen , wij gaan even het water in. We liepen het water in en ze nam me mee tot we aan onze borst in het water stond. Ze frummelde aan mijn pik en hij groeide gelijk weer.. Ze trok me tegen haar aan en nu zoende ze me vol op de mond en ik voelde haar tong naar binnen gaan. O schat ,ik vind je zo lief ,ik sta op springen. We konden niet te lang zo staan zoenen want de mannen kwamen er ook aan.

Kom we gaan maar even naar ze toe. Ik kom zo Leny. Oh ja hij moet even afzakken he. Ik knikte en streelde mijn pik onder water. Wat zal ze met mij vaan plan zijn. Ik weet zeker dat ze met mij wil neuken.

Hoe zal het gaan voor de eerste keer. Ik ben wel niet dom en weet het wel. Maar van een film of in het echt is wel een wereld van verschil. Ik zag ze zitten en mijn pik zakte maar niet. Ik zag mijn vader en hen opstaan en haalde geld uit de knip en dan wist ik het al. Die gaan langs het strand en onderweg steken ze altijd even op. Mijn moeder lag nog heerlijk op haar buik. IK zag dat Leny mijn moeder insmeerde. Ik sloop uit het water en ging snel naast ze liggen.

Zonder op te kijken vroeg mijn moeder hoe het water was, nou het zelfde als anders he , lekker warm Eeen meter of tien verderop lagen een paar vrouwen , die smeerde ook maar. Je zag een walm van olie op het water drijven. Leny was klaar en lachte naar me , moet ik jou ook even doen , ik heb nu toch vette handen. Ik zei eerst nee, maar Leny zei komop, Ze draaide mij een beetje van mijn moeder af enbegon mij in te smeren.

Ze zat op haar knieen vor me en pakte mijn rug het eerst. Ze pakte een handdoek en ik moest mij omkeren en ze gooide even snel die doek over mijn halve stijve pik. Mijn moeder was in dromenland en Leny wreef de olie over mijn borstkas. Heel langzaam wreef ze het uit en omdat ze op haar knieen zat kon ik zo lekker naar haar kruis kijken. Ondertussen met insmeren stote ze steeds tegen mijn pik aan die je onder de doek zag stijf worden. Ze genoot ervan , maar ik was nu echt botergeil hoor.

Ik lag onrustig en wist me geen draai te geven. Ze had het door en ging steeds dieper naar mijn pik toe. Ze hield mijn moeder in de gaten en schoof stiekem even mijn zwembroek in. Ze stote tegen mijn eikel en ze sloot haar ogen en ik hoorde haarhijgen. Oh god , dat moet ze niet mee doe want ik sta op spuiten. Ik schudde met mijn hoofd en ze begreep het.

Ze liet mijn pik los en stopte ermee. Zo jij bent ook klaar ,maar nu ik nog. KOm jongen , smeer mij maar lekker in. Ja wat moest ik. Ik pakte de fles en smeerde haar in. Moeder bleef op haar buik liggen en ik dacht dat ze ingedut.

Eers haar rug ,maar ze draaide haar al snel om. Ze lag nu zo dat mijn moeder niet tussen haar benen kon kijken. Ik begon boven aan en ontweek haar tieten , dat durfde ik niet. Maar al snel gebood ze dat ik die ook moest doen. Zachtjes wreef ik haar tieten in en zag haar tepels al stijf staan.

Dus ze was ook al de hele tijd opgewonden. Ik wreef en ze hield mijn hand even stil op haar borsten en glmlachte , ze vond het heerlijk. Na een tijdje zakte ik verder en ik kon mijn ogen niet van dat kleine stukje stof afhouden die daar wat verstopte. Ik ging haar buik en navel en ik zakte ook iets verder tot op haar venusheuvel.

Ik streek er met vlakke hand over. Ik zag haar ja knikken een teken dat ik verder moest gaan. Maar ik moest mijn moeder en de omtrek in de gaten houden. Ik zal met een stijve voor haar. Ik smeerde en ik ging naar ondere toe , ik voelde haar dikke lippen die er bijna uit kwamen. Ze keek even rond en ze bracht mijn hand naar haar kutje toe. Ze trok even haar slipj opzij en ik zaqg nu voor het eerst een echte kut , dikke bobbel en mooi kaal. Ze liet mijn hand er even snel langs gaan en ze bedekte haar kutje weer even snel.

Ik was totaal in de war. Een stijve lul, en een nat kutje gevoeld ik wist het niet meer. Ze liet mij stoppen en gaf me nog gauw een kusje. We gingen weer het water in en ik zei nog , je bent net ingesmeerd. Nou dat geef niet joh. Westonden in het water en mijn moeder kwam rechtop. Ze zwaaide naar ons. Leny ze dat we iets moeten verzinnen om eentijdje met ons tween te zijn. We stonden zo lekker in het water en onder water zat ze aan mijn pik.

Niemand die het kon zien. Ze haalde mijn pik door mijn pijp heen. Is hij wel groot genoeg Leny? Joh je hebt een mooie pik hoor.

Kom eens hier staan , goed rechtop. Ze liet mijn pik even los en ze deed haar bikini opzij enik mocht er nu even aan voelen. Ik voelde een gladde kut , het slijm zat er al voorin.

Ze kroop naar me toe en ik voelde hoe ze mijn pik tegen haar kut zette. Druk eens naar voren toe, Ik drukte en mijn pik gleed er zo in.

Ohhhh joh duw hem dieper. Mijn kut staat op springen. Net dat ik een paar stoten gaf kwam mijn moeder het water in. Ik hoorde Leny een vloek geven.

Ze zwom bij mij vandaan en ging eeneindje verderop staan. Jullie vermaken je wel. Meid ik heb nog nooit zo,n goede vacantie gehad en we moeten nog ruim drie weken. Ben blij dat Pim het nu ook naar zijn zin heeft. Ja hij is ook altijd maar alleen met vier van die bejaarde op stap.

Ja daarom betrek ik hem er steeds maar bij. Het is een tijdd zonder zijn vrienden. MOet maar eens kijken voor volgend jaar of hij een vriend mee kan nemen. Nou ik denk niet dat hij dat wil hoor. Ik vermaak hem wel hoor , hij wil morgen een stukje de natuur in maar wil niet alleen.

Hij vroeg of ik er zin in had om mee te gaan. Een dagje zonder strand is ook weleens lekker. Zal hij leuk vinden met zijn tante. Vraag het maar Pim ,tante wil haar niet opdringen ,maar zij wil wel met je mee morgen. Oja tante, dat zal ik leuk vinden , echt waar met mij zo,n jonge knul?

Nou ik doe het voor jouw ,maar ik wil hier ook wel wat meer zien. De hele nacht kon ik niet slapen. Ik zat er maar aan te denken dat ze mijn pik in haar kut stopte.

Volgens mij was zij al klaar gekomen. Eindelijk was het zover. WE namen de broodjes mee en we gingen op pad. Tante had overal al voor gezorgd. Ervaren vroue weet wat ze nodig heeft. We liepen door de sinaasappel plantage naar het gebergte. Het was een dooie boel door de hitte. We zochten een plek ver van de weg af.

Leny trok me maar mee , als ze zo tegen de helling oploopt kijk ik zo onder haar rokje. Ik zie haar lekkere kont. Mijn pik is alweer stijf. Verderop onder een paar bomen die daar nog stonden gingen we zitten. Heerlijk in de schaduw en van god verlaten. Het was er doodstil. Ik zat nog niet of Leny trok me op de grond. Ze kroop op mij en ze begon mij wild te zoen.

Als je het niet wil zeg je het gewoon hoor. Ik loop nu snel van stapel maar ik sta onder spanning. De hele nacht heb ik aan je gedacht dat moment dat je pikk in mijn kutje zat.

Ik was op het strand al klaar gekomen met insmeren en toen kon ik het niet meer ophouden en wilde je pik erin. Jammer dat moe eraan kwam Ze zocht al snel naar mijn pik en ze had geen tijd om even mijn broek uit te doen. ZE kreunde en hijgde van geiligheid. Ik zocht haar kutje en dat stringetje zat zo opzij. Haar kutje was al drijfnat. KOm kleed je uit en ze zei het en mijn broek had ze al uit.

Mijn pik sprong omhoog. Ze pakte hem beet en ik zat met mijn ene vinger in haar kutje. Het was een vreemd gevoel maar toch lekker. Ze lag spiernaakt naast me en ik bekeek haar hele lichaam. Mooie grote borsten en een kaal kutje. Ik was nu ook bloot maar ze zag wel dat ik een beetje bang was voor mensen. Nee die komen hier echt niet hoor. Ik ging naast haar liggen en in een beweging stopte zie mijn pik er in. Blijf even zo liggen.
dikke kut likken domina hurenSidney schonk haar een glas wijn in en deed even later een dure ketting om haar hals, ‘’wat is dat dan? Ze moest er immers nog geiler uit zien, bij het hoerige af, vond Sidney……en hij was de baas, zie contract. Bij de kapper liet hij er een paar blauwe haar stukjes in zetten. Lisetje maakte haar benen vast en draaide toen de beugels uit elkaar zodat Luna nog net niet in spreidstand zat.

Lisetje kwam met het pistool, die ze al voorzien had van een chip. Marion nam het van haar aan en zette het injectie wapen op haar kutje boven het klitje. Sidney rekende af, drieduizend rekende ze ervoor, werd ook steeds duurder, maar dat moest Luna weer allemaal terug verdienen. Vind haar er wel lekker uitzien. Is dat hoertje nog maagd dan? Zo ja geef ik jou gelijk vijftienhonderd en neem ik haar nu mee!

Ze trok Luna mee naar een Bentley Continental GT en een chauffeur in passend kostuum stapte uit en hield de deur open voor mevrouw. Jij lijkt me niet een drugs gebruikster zoals die andere hoeren van hem?

Ze moest de kut van mevrouw likken, ze had nog nooit een kut gelikt en gruwde best wel een beetje bij het idee, stel dat ze daar een hele bos haar had, of naar bedorven vis stonk…of zo. Een kut daar pies je toch ook mee, een pik plas je ook mee, maar ook die had ze tot nu nog niet in haar mondje gehad. Haar eerste pik moest nog komen en ik ging ervan uit dat het Sidney zijn pik zou zijn, maar weet het nu ff niet zeker meer.

De auto reed een lange oprijlaan op en er stond een kast van een huis. Het personeel was het blijkbaar gewend dat mevrouw regelmatig jonge mooie meisjes mee naar huis nam. De butler kreeg een stijve toen hij Luna beter bekeek, wat zou hij graag daar zijn stijve pik in boren. Oké herstel, hij zou haar graag penetreren. De butler, maar ook de kok en het kamermeisje, de tuinman en wat er nog meer rondliep aan personeel, kregen betaald verlof tot morgenmiddag drie uur.

Ze was dus lesbisch. Jeanette had haar tong al een beetje tussen de frisse kut lipjes van Luna gedrukt voorzichtig en bewerkte haar klitje. Luna twijfelde nog even.

Ze had nog nooit een kut…maar uiteindelijk begon ze maar wat te likken, het vocht wat ze naar binnen kreeg, viel haar qua smaak mee. Ze hoorde de Meesteres zachtjes kreunen en kreeg zelf ook een lekker gevoel in haar lijf. Ze probeerde stil te zijn, want ze wist niet of ze, ‘’huh.. Ze kwam het eerste klaar, mevrouw befte haar zeer professioneel, die had het duidelijk vaker gedaan en Luna merkte dat er meer vocht uit de kut van mevrouw begon te lekken en ze kon het moeilijk weg krijgen, want zoveel was het al wel dat haar gezicht er onder kwam te zitten.

Luna lag onder haar Meesteres te schokken, haar eerste echte orgasme joeg door haar lijf, ‘’ooohhhhh.. Als Luna nog even dacht van goh een beetje een kut likken, wat kon je anders met vrouwen onder elkaar, He? Ik ga met mijn handen naar de schoenen en trek deze van haar voeten af, dan leg ik mijn tong op haar warme voeten en streel ermee haar voeten vanaf haar tenen tot aan haar enkels. Dan ga ik terug en lik langs de zijkant van haar voeten.

Ik krijg een tik met haar hoofd van haar. Ik ga gelijk met mijn tong weer over haar voeten van de tenen tot aan haar enkels. Als ik weer omhoog ga trekt ze aan de riem aan de halsband mij omhoog zodat ik haar onderbenen ook kan likken, iedere keer trekt ze mij hoger. Dan wordt ik ineens helemaal tussen haar benen getrokken, met mijn tong streel ik haar klitje en merk dat ze heel erg nat wordt.

Het duurt niet heel erg lang voor ze kreunend klaar komt. Ik wordt weg gedrukt en moet op mijn handen en knieën blijven zitten. Ze loopt weg en komt even later weer terug, ze pakt de riem beet en trekt mij achter haar aan naar de badkamer. De riem houdt ze vast en drukt tegen mijn zij zodat ik om val.

Met haar voet trapt ze tegen mijn zij zodat ik op mijn rug kom te liggen. Ze komt over mij heen staan en kijkt mij even glimlachend aan. Er vallen een paar druppels op mijn buik wat overgaat in een harde straal. Dan doet ze een paar stappen naar voren en zakt een beetje door haar knieeen. Ze zakt verder naar beneden en drukt haar kutje bijna op mijn mond, dan laat ze haar plas recht in mijn mond lopen. Ik probeer zoveel mogelijk van haar nectar in te slikken het smak goed.

Als ze is uit geplast drukt ze haar kutje strak op mijn mond. Ik laat mijn tong langs haar plasnatte lipjes glijden, ze houdt zich vast aan de wastafel. Ze zakt iets voorover en kreunt zachtjes.

Dan kreunt ze harder en legt een hand op mijn borst waar ze hard mee in mijn tepel knijpt. Gelijk komt ze hevig schokkend klaar, ze gaat even later weer staan en kijkt even in de spiegel. Ik kijk omhoog en zie haar heerlijke billen en kutje boven mij wat mij een zalig gevoel geeft. Er vallen een paar druppels uit haar kutje die ik opvang met mijn mond.

Het zijn een paar laatste urine druppels, ineens valt er een lichte straal urine op mijn lippen. Ik open mijn mond en sik de laatste straal in, even kijkt ze naar beneden an lacht naar mij. Dan bukt ze zich en pakt de riem, ik wordt achter haar aan naar de kamer getrokken. Ik moet op het bed gaan liggen met mijn benen naast het bed, er liggen op bed aan het hoofdeinde twee nylons vastgebonden.

Ze pakt een arm van mij en bind die aan de ene nylon vast mijn andere hand wordt vastgebonden aan de tweede nylon. Ze loopt om het bed heen en gaat achter mij staan, ik voel ineens een harde klap op mijn kont neerkomen.

Met een plakje of zo heeft ze mij een klap gegeven, het doet even pijn maar gelijk voel ik een heerlijk gevoel door mijn lichaam stralen. Er komt nog een harde klap, ik schiet tegen het bed aan hierdoor. Dan is het weer stil ik voel een beweging over mijn billen, mijn meesteres komt tussen mijn benen staan en drukt die verder uit elkaar. Er vallen een paar druppels in mijn bilnaad.

Met haar vingers smeert ze het vocht uit, dan drukt ze een vinger in mijn kontje. Met haar knieën drukt ze mij strak tegen het bed aan zodat ik niet onder haar vinger uit kan kruipen. Ik voel iets langs mijn billen glijden en dan drukt mijn meesteres ineens een hard iets in mijn kontje. Heel even gaat het rustig en dan drukt ze de voorbindpenis helemaal in mijn kontje. Ik krijg een harde klap op mijn billen waardoor zij de penis tot aan het einde in mij kan drukken.

Met harde halen begint ze mij te neuken, achter mij hoor ik haar kreunen waarschijnlijk heeft ze een voorbindpenis met aan de binnenkant ook een penis die haar stimuleert. Haar handen geven mij verschillende klappen, ik begin onder haar handen te gloeien maar geniet van deze brute aanranding door haar. Langzaam worden haar kreunen en stoten harder, ze pakt mij aan mijn heupen beet en ramt de pik hard in mijn kontje. Ik kan nergens heen omdat het bed mij tegen houdt. Dan drukt ze de pik hard in mij en blijft zo even zitten, door het schokken van haar denk ik dat ze klaarkomt.

De pik wordt uit mijn kontje getrokken ik voel even niets meer maar heb het idee dat mijn kontgaatje open blijft staan. Ineens volgt er weer een harde klap op mijn billen deze keer niet met haar handen. Ze maakt de nylons aan mijn handen los en trekt mij op het bed, ze is op haar rug op het bed gaan liggen en kijkt mij streng aan.
Buitensex zuid holland meiden die elkaar beffen

  • Dikke kut likken domina huren
  • Man ik heb je al willen pakken dat je veertien was. Mijn moeder was in dromenland en Leny wreef de olie over mijn borstkas.
  • Net dat ik een paar stoten gaf kwam mijn moeder het water in. We stappen even later samen onder de douche en maken de vloer droog met de handdoeken als wij klaar zijn.
  • Zo kon ik haar weer.
  • We zochten een plek ver van de weg af. Ik pakte de fles en smeerde haar in.

Hoeren in nieuwegein sexdate emmen


Er komt nog een harde klap, ik schiet tegen het bed aan hierdoor. Dan is het weer stil ik voel een beweging over mijn billen, mijn meesteres komt tussen mijn benen staan en drukt die verder uit elkaar.

Er vallen een paar druppels in mijn bilnaad. Met haar vingers smeert ze het vocht uit, dan drukt ze een vinger in mijn kontje. Met haar knieën drukt ze mij strak tegen het bed aan zodat ik niet onder haar vinger uit kan kruipen.

Ik voel iets langs mijn billen glijden en dan drukt mijn meesteres ineens een hard iets in mijn kontje. Heel even gaat het rustig en dan drukt ze de voorbindpenis helemaal in mijn kontje.

Ik krijg een harde klap op mijn billen waardoor zij de penis tot aan het einde in mij kan drukken. Met harde halen begint ze mij te neuken, achter mij hoor ik haar kreunen waarschijnlijk heeft ze een voorbindpenis met aan de binnenkant ook een penis die haar stimuleert. Haar handen geven mij verschillende klappen, ik begin onder haar handen te gloeien maar geniet van deze brute aanranding door haar. Langzaam worden haar kreunen en stoten harder, ze pakt mij aan mijn heupen beet en ramt de pik hard in mijn kontje.

Ik kan nergens heen omdat het bed mij tegen houdt. Dan drukt ze de pik hard in mij en blijft zo even zitten, door het schokken van haar denk ik dat ze klaarkomt. De pik wordt uit mijn kontje getrokken ik voel even niets meer maar heb het idee dat mijn kontgaatje open blijft staan. Ineens volgt er weer een harde klap op mijn billen deze keer niet met haar handen. Ze maakt de nylons aan mijn handen los en trekt mij op het bed, ze is op haar rug op het bed gaan liggen en kijkt mij streng aan.

Met haar hand streelt ze langzaam over haar grote borsten. De tepels zijn lekker hard dan zakt haar hand via haar buik naar beneden en opent haar kutje. De hand die de riem vast heeft trekt mij naar haar toe, ik steek mijn tong uit en lik haar natte kutje van onder naar boven en laat het klitje even met rust.

Als ik daar overheen lik schokt haar hele lichaam. Langzaam wordt het genot weer hoger bij haar, even later komt ze weer heerlijk klaar ik voel een beetje vocht in mijn mond lopen wat ik gelijk doorslik. Ik wordt tussen haar benen vandaan geduwd, ze komt omhoog en geeft mij een condoom.

Ik stroop het condoom rond mijn harde pik. Ze gaat op handen en knieeen voor me zitten en trekt haar kutje een beetje open. Ik kruip achter haar en steek mijn pik in haar, ik moet gelijk stoppen anders spuit ik het condoom gelijk vol. Als de opwinding iets weg zakt begin ik haar langzaam te neuken. Met mijn hand streel ik haar billen en maak een vinger nat in mijn mond en laat die dan langzaam in haar kontje glijden. Met mijn andere hand streel ik onder haar door het harde knopje. Ze knijpt hard met haar kutje in mijn pik waardoor het genot weer met sprongen toeneemt.

Met een paar harde stoten werk ik mezelf naar een hoogtepunt. Kreunend spuit ik mijn zaad in het condoom. Ik blijf haar klitje strelen waardoor zij ook tot een heerlijk orgasme komt.

Even later liggen we in elkaar armen op het bed te genieten van deze zalige middag. Dan staat ze op en trekt mij achter haar aan naar de badkamer, in de badkamer kijkt ze mij even strak aan en wijst dan naar de grond. Ik ga op de grond liggen waarna ze weer boven mijn gezicht komt zitten. Heel even gebeurt er niets dan gaan haar kutlipjes van elkaar en komt er een blanke straal naar buiten, ik open mijn mond en krijg een harde straal in mijn keel.

Met moeite slik ik er zoveel mogelijk van in. Als de laatste druppel eruit is drukt ze haar natte grotje weer op mijn mond. Ik begin haar weer te likken en streel met mijn handen de lekkere dikke billen. Het duurt weer niet heel erg lang voor ze weer zalig klaarkomt en haar hele lichaam strak op mijn gezicht drukt. Ze blijft zo even zitten en dan staat ze op, weer kijk ik onder vandaan tegen een heerlijk kont en kut aan. De middag was al zalig nu is hij helemaal tot een geweldig einde gekomen.

We stappen even later samen onder de douche en maken de vloer droog met de handdoeken als wij klaar zijn. In de kamer leggen we de dingen ook weer op hun plaats, de nylons ruimt ze op in haar tas. De voorbindpenis gaat in een tasje en die krijg ik aan gereikt. Die moet ik verbergen in mijn bus voor de volgende keer. Terwijk ik tussen haar benen zat hield ze mij even knel.

En tikte gelijk even op mijn kont. Ik kwam boven en ze lachte, had je het benauwd man? Nou je het wel een lekker kontje zag ik zo voor me. Jammer dat je je zwembroekje aan hebt. Mooie strakke billetjes van je. We stoeide nog wat en ik liet mij niet on betuigd om even stiekem zo haar borsten aan te raken. Ze reageerde niet eens ,net of ze het niet voelde. WAt is het weer heerlijk he om hier weer te zijn.

Mooi weer en dan dat lekkere warme water, daar gaat mijn hele lichaam van gloeien. Heb jij dat ook dat je hier meer neigingen hebt om seks te doen. IK was verbaasd dat ze dat zei, ik durfde niet te antwoorden. Nog niet zeker he om eens een lekkere meid te neuken. Nu weet ik wel dat ze dat wel meer zegt ,maar het kwam er nu iets anders uit.

Ze keek me aan en vroeg het nog een keer. Zal je het wel een keer willen doen PIM? Ik knikte ,maar schaamde mij ook heel erg.

Dit was gewoon de taal die bij ons werd gebruikt in huis. We liepen er weer uit en gingen heerlijk op onze handdoeken liggen en genoot van de zon. Kom meer naast me liggen , dan kan je moeder ook beter liggen. Mijn vader was met haar kerel langs het strand aan het wandelen. Dat mijn ouders al zolang met hem op vacantie gaat is een raadsel , er zit helemaal niks bij die man. Dan denk ik weleens hoe hij tante Leny nu zal neuken. Er op en er af volgens mij. Aan haar goed gevulde kruis te zien heeft ze een beste dikke kut.

Die zal ik wel eens goed willen zien ,maar dan ook goed. Het was dag drie en Leny ging brood halen bij de supermarkt. Ga je mee Pim? Hup mijn slippers aan en daar gingen we.

We maakte gekkigheid en zo maakte ze weer van die opmerkingen dat ik er geil van werd. Je bent nu toch zestien? Ja al een paar maanden Leny. Oh je bent al bijna volwassen , en klaar voor het grote werk wat ik niet wist wat ze daar mee bedoelde. Nou voor een meid, heb je daar nog geen zin in? Nee hoor ,eerst de school afmaken.

Ja jongen maar dat kun je er toch tussen door doen. Dat ik zo oud als jij was had ik menig vriendje gehad hoor,en ook seks ermee gedaan. Ik knikte maar een beetje en wist niet wat ik moest zeggen. Zoals ik je op het strand zag dacht ik dat ik daar flink wat zag groeien en knikte naar onder toe. Kwam dat door mijn schat, vind jij mij een lekkere vrouw? Ik vind jouw wel een lekkere knul ,ik houd je al twee jaar in de gaten.

Ben je wel de zoon van mijn zus ,maar wat geeft dat als je elkaar leuk vind. Alleen jammer dat ze bijna de hele dag op ons lip zitten , vooral die lul van mij. Zo kon ik haar weer. Altijd die lul,of suffert. We hadden de broodjes en liepen terug.. Ze sloeg haar arm om mij heen en ik voelde dat ze in mjn billen kneep en er overheen streek.

Goh wat een lekker kontje heb jij. Maar jij ook hoor antwoorde ik. OH ja vind je mijn kont ook mooi en lekker. Mijn billen zijn wel dikker hoor , voel maar , en ze bracht mijn hand onder het lopen op haar kont. Nou goed gekeurd schat. We kwamen aan en ik kon het niet mee uit mijn hoofd zetten.

Lekker aan haar billen zitten voelen. Ze gooide haar jurkje uit en ik zag dat ze nog haar bikini aanhad onder dat jurkje. Had ik dat geweten ,misschien had ik van voren ook mogen voelen. Ik zag haar een meter voor e staan en ze bleef volgens mij expres zo met haar kut naar mij gekeert. Ik zag het begin van haar spleetje in dat gele bikini. Mijn lul werd er stijf van. Ze keek me aan en lachte. Ze was me aan het plagen. Ze bleef expres zo staan. Ik kleurde en werd er nerveus van Zullen we gaan zwemmen Pim.

Ja zegt mijn moeder ,gaan jullie alvast maar ,wij komen er zo aan als we het brood op hebben. We liepen die 50 meter en we legden de handdoeken neer.

Leny ging zitten met opgetrokken benen. KOm ,ga maar zitten. Ik zat nu naast haar. Het was nog niet druk , een paar in het water en verderop een paar op het strand. Wat ben ik een pestkop he schat. Ik maakte je een beetje geil he? Kijk dat is een goed teken jongen. Ik merk het aan je. Toc lekker dat je steeds een stijve pik krijgt van me.

Of wil je dat niet. Vind je mij echt lekker. Zal je wel meer willen doen bij mij? Ja Leny wat moet ik doen? Zit daar maar niet over in , ik zal je daar wel bij helpen. Ik zal jouw wel kennis laten maken met seks. Dacht je nu echt dat het mij niks doet als ik je pik ziet groeien schat, ik drijf in mijn bikini. Ze keek achterom of ze hun aan zag komen. Kom eens hier met je hand en ze pakte mijn hand en ze stopte hem tegen haar kruisje aan.

Daar zit iets wat naar jouw verlangt , heet en drijf nat schat en ze begon meer te fluisteren. Ik kriebelde met mijn vingers over de stof van haar slipje. Ze hield de omtrek in de gaten. Voel je lieverd hoe ze naar jou verlangt.

Ze wilde denk ik net haar slip opzij doen toen mijn moeder net aan kwam. We gingen snel goed zitten. Zo ik zie dat jullie je wel vermaken. Ja ,lekker hier weer he, ik geniet altijd zo. Dit moest je meerdere keren kunnen doen zei mijn moeder. Ik bleef zo zitten om mijn stijve te verbergen. Leny keek af en toe schuiin naar me. Me moeder strekte haar uit en lag languit op haar buik. Blijf lekker zo liggen , wij gaan even het water in. We liepen het water in en ze nam me mee tot we aan onze borst in het water stond.

Ze frummelde aan mijn pik en hij groeide gelijk weer.. Ze trok me tegen haar aan en nu zoende ze me vol op de mond en ik voelde haar tong naar binnen gaan. O schat ,ik vind je zo lief ,ik sta op springen. We konden niet te lang zo staan zoenen want de mannen kwamen er ook aan. Kom we gaan maar even naar ze toe. Ik kom zo Leny. Oh ja hij moet even afzakken he. Ik knikte en streelde mijn pik onder water. Wat zal ze met mij vaan plan zijn. Ik weet zeker dat ze met mij wil neuken.

Hoe zal het gaan voor de eerste keer. Ik ben wel niet dom en weet het wel. Maar van een film of in het echt is wel een wereld van verschil. Ik zag ze zitten en mijn pik zakte maar niet. Ik zag mijn vader en hen opstaan en haalde geld uit de knip en dan wist ik het al. Die gaan langs het strand en onderweg steken ze altijd even op. Mijn moeder lag nog heerlijk op haar buik. IK zag dat Leny mijn moeder insmeerde.

Ik sloop uit het water en ging snel naast ze liggen. Zonder op te kijken vroeg mijn moeder hoe het water was, nou het zelfde als anders he , lekker warm Eeen meter of tien verderop lagen een paar vrouwen , die smeerde ook maar.

Je zag een walm van olie op het water drijven. Leny was klaar en lachte naar me , moet ik jou ook even doen , ik heb nu toch vette handen. Ik zei eerst nee, maar Leny zei komop, Ze draaide mij een beetje van mijn moeder af enbegon mij in te smeren. Ze zat op haar knieen vor me en pakte mijn rug het eerst.

Ze pakte een handdoek en ik moest mij omkeren en ze gooide even snel die doek over mijn halve stijve pik. Mijn moeder was in dromenland en Leny wreef de olie over mijn borstkas. Heel langzaam wreef ze het uit en omdat ze op haar knieen zat kon ik zo lekker naar haar kruis kijken. Ondertussen met insmeren stote ze steeds tegen mijn pik aan die je onder de doek zag stijf worden.

Ze genoot ervan , maar ik was nu echt botergeil hoor. Ik lag onrustig en wist me geen draai te geven. Ze had het door en ging steeds dieper naar mijn pik toe. Ze hield mijn moeder in de gaten en schoof stiekem even mijn zwembroek in. Ze stote tegen mijn eikel en ze sloot haar ogen en ik hoorde haarhijgen. Oh god , dat moet ze niet mee doe want ik sta op spuiten. Ik schudde met mijn hoofd en ze begreep het.

Ze liet mijn pik los en stopte ermee. Zo jij bent ook klaar ,maar nu ik nog. KOm jongen , smeer mij maar lekker in. Ja wat moest ik. Ik pakte de fles en smeerde haar in. Moeder bleef op haar buik liggen en ik dacht dat ze ingedut. Eers haar rug ,maar ze draaide haar al snel om. Ze lag nu zo dat mijn moeder niet tussen haar benen kon kijken.

Ik begon boven aan en ontweek haar tieten , dat durfde ik niet. Maar al snel gebood ze dat ik die ook moest doen. Zachtjes wreef ik haar tieten in en zag haar tepels al stijf staan. Dus ze was ook al de hele tijd opgewonden. Ik wreef en ze hield mijn hand even stil op haar borsten en glmlachte , ze vond het heerlijk. Na een tijdje zakte ik verder en ik kon mijn ogen niet van dat kleine stukje stof afhouden die daar wat verstopte.

Ik ging haar buik en navel en ik zakte ook iets verder tot op haar venusheuvel. Ik streek er met vlakke hand over. Ik zag haar ja knikken een teken dat ik verder moest gaan. Maar ik moest mijn moeder en de omtrek in de gaten houden. Ik zal met een stijve voor haar. Ik smeerde en ik ging naar ondere toe , ik voelde haar dikke lippen die er bijna uit kwamen.

Ze keek even rond en ze bracht mijn hand naar haar kutje toe. Ze trok even haar slipj opzij en ik zaqg nu voor het eerst een echte kut , dikke bobbel en mooi kaal. Ze liet mijn hand er even snel langs gaan en ze bedekte haar kutje weer even snel. Ik was totaal in de war. Een stijve lul, en een nat kutje gevoeld ik wist het niet meer. Ze liet mij stoppen en gaf me nog gauw een kusje.

We gingen weer het water in en ik zei nog , je bent net ingesmeerd. Nou dat geef niet joh. Westonden in het water en mijn moeder kwam rechtop. Ze zwaaide naar ons. Leny ze dat we iets moeten verzinnen om eentijdje met ons tween te zijn. We stonden zo lekker in het water en onder water zat ze aan mijn pik. Niemand die het kon zien. Ze haalde mijn pik door mijn pijp heen. Is hij wel groot genoeg Leny? Joh je hebt een mooie pik hoor.

Kom eens hier staan , goed rechtop. Ze liet mijn pik even los en ze deed haar bikini opzij enik mocht er nu even aan voelen. Ik voelde een gladde kut , het slijm zat er al voorin. Ze kroop naar me toe en ik voelde hoe ze mijn pik tegen haar kut zette.